Cítite sa osamelý, hoci máte okolo seba veľa ľudí?
Niekedy sa cítim veľmi sama, mám pocit, že mi nikto nerozumie hoci mám okolo seba priateľov, ktorým verím, ale cítim, akoby mi niečo chýbalo. Posledný kúsok do moje skladačky.
@etelnair myslím, že nie a viem, že nie.. len proste som nenašla ešte svoju chýbajúcu polovičku, každý má takú polovičku len niekedy ju nájde až neskôr a niektorý ľudia podvedome cítia, že im to chýba.
@etelniar tak reálne nie lebo dvojča nemôžem mať to by som o tom vedela ale je dokázané , že ak sú dvojčatá,tak sú na seba veľmi naviazaný a niektoré veci cítia podvedome , ja čakám na tú svoju polovičku a myslím,že si počkám pár rokov ešte
@elemia vystriedajú, ale nie vždy to súvisí iba s tým..
dosť často...som s partiou v meste, sú to skvelí ľudia mám ich rada, ale stále mám pocit ako keby sa nevedeli vžiť do mna ako keby nevedeli čo prežívam...je to zvláštne...
Niekedy áno, ... proste, človek môže mať okolo seba aj armádu ľudí, ale ak nie sú jeho srdcu blízky, je to nanič ... cíti sa rovnako sám, ako keď nemá okolo seba ani živej duše ...
@elemia psychológ ťa nevylieči z toho, že sa cítiš osamelá.. ešte mi aj povie, že to je normálne, keď sme mladý, že sa snažíš zaradiť do spoločnosti a že niektorí mladí sa cítia viac osamelý ako iný..väčšinou sú to také citlivejšie a utiahnutejšie duše, ale aj extrovert sa môže cítiť sám..je to normálne...len je to ťažké..
mám taký pocit kazdý deň ..cítim sa neskutočne prázdna ...už roky a nepomáha ani keď som s príjemnými ľuďmi,alebo v spoločnosti ...ja si žijem vo svojom svete
a furt... a nemám rad ani okolo seba vela ludi.... tak ako kedy, zaleží od počasia a pitie akoholu to dosť zohrušuje... ale tak čo sám budem furt, tak si musim čas vyplniť sám ako viem
ten pocit veľmi dobre poznám, aj ja mávam takéto pocity...hoci sú blízko mňa ľudia ktorým záleží na mne, ale aj tak sa cítim sama, a viem že nie každý ma vie pochopiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@elemia vystriedajú, ale nie vždy to súvisí iba s tým..
mam okolo seba plno ludi .. ale väčšina z nich je falošných ..
» www.birdz.sk/webka/nessieee/...
a možno si to spôsobujem aj sama.