Ahojte,nepredávate niekto alebo neviete kde by som kúpila čivavu najlepšie dlhosrstú a hnedú,ale môže byť aj kratkosrta a ine farby cena tak do 30€..nemusi mať papiere,iba šteniatku do 5 mesiacov pls dakujem ♥
presne takú mám ale veľmi pochybujem že zoženieš do 30 eur lebo na moju sa mi na narodky skladalo asi 8 kamarátov takže 30 ani 50 eur ti stačiť určite nebude
prosím?? are you fucking kidding me?! 30 ečiek za čivavu?? šak ja som za tú moju dala na slovenské ešte vyše 10000 sk aj to po dohode...a bez papierov...tak si priprav viac pokial nechceš nejakého kríženca...a daj si pozor pri výbere či si zobereš ojašenú alebo kludnú..pretože ja som mala ten horší variant a VKUSE to štekalo 7 rokov..potom som ju musela dať preč čo mi je lúto doteraz ale nemala som na výber...radšej nikdy nemať zvieratko lebo sa toho nedá vzdať, nech je hocijaké neporiadne
Nekupuj bezpapierovú, tie psy majú takú hodnotu ako krížence ktoré ľudia darujú... Ak chceš naozaj záruku zdravia a istotu že to čo máš doma je skutočne čivava, našetri si na papierovú... Ale ak viac ako 30€ na psa nemáš, čím ho bude živiť a platiť veterinára? Na to si nemyslela?
30 € za civavu? Zober si civavu z utulku ked uz tak... Moj nepapierovy pes stal 100 € este aj od rodinneho priatela za 30 si kupis tak plysovu... Odporucam dracik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale osobne by som veru civavu nechcela
len treba pozerat net...