2. nič moc, taký... materiál na porozprávanie a zasmiatie sa pri pive, ale aj v takom prípade by to muselo byť lepšie podané.
3. blogy tu ľudia čítajú, ale vyjadrujú sa obvykle len k tým ktoré považujú za veľmi dobré, alebo za veľmi zlé, toto bol taký "meh", ku ktorému nie je čo povedať a ani človek nemá tú potrebu, preto žiadne komenty, a preto si mala pocit že to nikto nečítal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Bola som dnes na jeden pozvaná, bohužiaľ, nestálo to za spomenutie
Hlási sa dakto ďalší?
to čo je za kravinu ?
ze vraj ,,co sa dnes udialo vo vile" smiechhhhhh
budem ťa čítať
Jáááj, ten chlap je hrôza, nemôžem ho získať, nemá o mňa záujem
Poraďte mi jak ho mám zmotať pre seba
1. nie sú to príbehy, ale príhody.
2. nič moc, taký... materiál na porozprávanie a zasmiatie sa pri pive, ale aj v takom prípade by to muselo byť lepšie podané.
3. blogy tu ľudia čítajú, ale vyjadrujú sa obvykle len k tým ktoré považujú za veľmi dobré, alebo za veľmi zlé, toto bol taký "meh", ku ktorému nie je čo povedať a ani človek nemá tú potrebu, preto žiadne komenty, a preto si mala pocit že to nikto nečítal.
Tak si teda komentár radšej nedostala.
... ak by som nutne potrebovala do života dávku trapasov iných ľudí, kúpim si Bravíčko.