rifle, tricko, svetrik... kyticu, nausnice... ale to ak ste si trochu blizsi pokial je to len nejaka kamoska, akych bolo plno a bude plno tak netusim...
v lete by si to mal jednoduchsie kvietky z luky no aj kniha nie je zla.ja som maniak na knihy aj dnes som si 1 kupila som cela viac ale kamosi ma uz tahali prec nech tam aj nieco necham no ale jednoznacne som za kvietky a to hocijake, ved oni su take usmev nesuce. no je pravda ze zalezi aj od dievciny.poznam taku co ked dostala kvietocky tak len na ne kukla a povedala:,,no ta vdaka.viac by ma potesil ten naramok co som ti ukazovala."skoro mi oci z jamiek vypadlize nieco take povie, no ale aj taki ludia su,zavisli na materiale.
takze podla mna potesi vsetko co sa dava pre potesenie, co ma zahriat pri srdiecku ci je to kvietok ci privesok na kluce co ti povie i love you-je to gyc ale tak zlato to zapisti, ze je to az zlate ci hocico co spravis ci zbadas len tak v shope ked ides okolo.
mna by urcite potesila nejaka kvetinka, ci uz jedna ruzicka, ale ked ces dat babe nieco take z coho budes mat radost aj ty tak urcvite nejake spodne pradlo.ja som maniak na spodne pradlo, mna by take urcite potesilo.no len musis odhadnut velkost svojej holky
...s tymi spodarmi to nie je zly napad...ale podla mna je dost blbe sa pytat na velkosti...akoze aku mas velku podprsenku atd...a ked kupis velke, tak sa urazi a ked male, tak nema ako nosit :-]]]
mozno som ina ako ostatne,ale mna by najviac potesilo keby ma moj xalan prekvapil napr.napis velkim na niake miesto milujem ta...a pod.ak vymyslis nieco originalne sa ti hodi oklo krku....
Ja som raz chcel prekvapit moju priatelku ruzickou tak som jej kupil no chodim az do Zvolena do skoly tak mi po ceste zvedla lebo v buse bolo velke teplo co bolo asi nejake znamenie pretoze este v ten veek sme sa rozisli z coho ma doteraz boli srdiecko...
n, podla mna urcite kvety, lebo nimi nic nepokazis. A potom bud plysaka, alebo sviecku, CD jej oblubenej skupiny , cokolada, dezert, mozno spodne pradielko, alebo tie take malicke magnetky, ci samolepiace... alebo len take pozvanie do cukrarne.
A este som zabudol... moja ex miluje babiky, co som zistil az 2 mesiace po rozchode : disappointed: takze aj babiky, take platene, nie barbiny
nejaku haluz suhlasim s lizatkami ale nie ze jedno ale kup jej ich viac a zviaz ich ako do kytice alebo ja neviem alebo jej kup inteligentnu plastelinu to je tiez riadna prdel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mna by celkom potesil aj kvet v kvetinaci
no musia byt vkusne, ale sexi...
takze podla mna potesi vsetko co sa dava pre potesenie, co ma zahriat pri srdiecku ci je to kvietok ci privesok na kluce co ti povie i love you-je to gyc ale tak zlato to zapisti, ze je to az zlate ci hocico co spravis ci zbadas len tak v shope ked ides okolo.
Ale uplne originalny je kvietok v kvetinaci, takze suhlasim s babokou... asi preto ich uz mam doma 4...
A este privesok na kluce aj to vie potesit...
myslienka dobra, len akosi tazko sa to plni
Ale ja by som dostala milerada takeho plyšáka krásneho na mazlenie.
A este som zabudol... moja ex miluje babiky, co som zistil az 2 mesiace po rozchode : disappointed: takze aj babiky, take platene, nie barbiny