ja ich mam už cca 5 mesiacov ...teraz som si predlžovala intenzívne vlasy t.j. každý deň do školy cely mesiac ...a moje vlasy sa strašne namáhali a vypadovali. Ja mám ale 170g pretože som si zošila 2 sady dokopy ...možno aj preto ....ťažké boli ale ja som to nijak nepociťovala že by boli ťažké. Pretože ked máš neustále niečo zapnuté na hlave namáha to korienky. A tak mi poriadne zriedli vlasy ..ale to záleží aj od kvality vlasov ...ja mam slabé vlasy......ale predavať ich nebudem, zídu sa ...ale je to super mať pocit dlhých vlasov ....teraz si ich budem davať len výnimočne a dam dokopy svoje vlasy
su fajn, jemne na dotyk, len trochu vidiet ze su umele.. len ich zatial nemozem nosit lebo mi neladia vlasy s tym.. a su dost riedke, keby si objednavala presne toto objednaj si radsej dva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.clipy-pricesky.sk/clip-in-0740-th...
su fajn, jemne na dotyk, len trochu vidiet ze su umele.. len ich zatial nemozem nosit lebo mi neladia vlasy s tym.. a su dost riedke, keby si objednavala presne toto objednaj si radsej dva
takto vyzera 1 pramen