lol to na to prišli ako... a zaujímalo by ma prečo práve takto... že na aké podmienky sa to akože človek prispôsoboval v tom ich simulačnom programe....
Ludia sa evoluciou stale zmensuju, takze co do vzrastu by mi to sedelo..... zivotnym stylom a civilizacnym vplyvom sa stale viac a viac z nas hrbi, takze tam to tiez ma logiku ale ten.... ehm zvysok si nejak vysvetlit neviem
nečudujem sa ...vyzerá ako človek ktorý sa živý iba umelými látkami a nepríma žiadne prírodné potraviny ani dokonca vodu. hmm veď pri tom dnešnom čerpaní všetkého to tak možno aj bude. ale inak celkom zaujímavá fotka... no tak ale nechcela by som tak vyzerať.
@puco90 Nesuhlasim , ale ako si si mohol vsimnut slovne vyjadrenie ,,podla mna"" vyjadruje subjektivnost nazoru , cim som naznacil, ze o tom nejdem nikoho presviedcat.
Ale ak mas chut pochopit tu dokonalu logiku na konci ktorej je inkarnacna teoria takmer nespochybnitelna , rad ti ju napisem, ale to si nechame na iny zimny vecer lebo za 10 minut sa chystam ist do postele
Niekde som čítal, že podľa čoho to vytvorili , a písalo sa že ej to hlavne kvoli zvyšenej gravitacii v buducnosti, budeme nás to ťahať k zemi až z nás bude toto Ale ja aj tak tomu neverím A môže mi to byť jedno
Myslim si, ze je to hlupost. V oblasti vedy a vyskumu zaznamenavame exponencialny rast, co imho znaci, ze za milion rokov budeme mat niekolko nasobne vacsi mozog nez ho mame teraz a ten model ma az prehnane malu hlavu. Inak to hrbenie, vrasky, zamraceny vyraz tvare je celkom realny uz o par tisic rokov...
prosím, nech toto fórum nájdu hypotetickí ľudia o milión rokov a smejú sa na tom, ako si mysleli, že majú vyzerať (a kašľať na to, že to nie je pravdepodobné
(tým chcem povedať, že odhady sú jedna vec, skutočnosť úplne iná
@demonicbass som rada že ťa to tak hojne rozosmialo, avšak logicky tu asi ťažko budem o milión rokov, takže to bol asi zbytočný koment. mala som to skôr na mysli v tom štýle, že sa "možno" zachovajú odkazy na dnešnú civilizáciu a tak im prídeme zdeformovaní..a možno budú cestovať v čase a prídu sa na nás pozrieť.
okrem toho, pochybujem že človek by sa tak radikálne zmenil "len" za 1,000,000 rokov. Veď podľa evolučnej teórie trvalo ľudoopom X milionov rokov kym sa zmenili na cloveka. a to opice sa na cloveka podobaju omnoho viac ako toto čudo
@pubertslatinocelny meritkom evolucie v ziadnom pripade nemoze byt storocie, a podla mna ani tisicrocie...... najskor 10 000rocie by sa dalo povazovat za optimalnu casovu dobu na vzhliadnutie rozdielov a mam len jednu otazku.....
A pochybujem, ze lovci mamutov boli krpati a slabi
@hluzar nik nehovori, ze boli slabi, len, ze boli nizsi. dobre, v pohode - nejde o sto rocie, ja proste neverim, ze kedykolvek predtym bola priemerna vyska ludi vacsia ako teraz. neandertalec meral menej ako 170 cm, podla wikipedie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
mňa by ale zaujímalo prečo zrovna takto..ako na to prišli
ale z môjho pohľadu je to blbosť
Ale samozrejme logická otázka.
Ale ak mas chut pochopit tu dokonalu logiku na konci ktorej je inkarnacna teoria takmer nespochybnitelna , rad ti ju napisem, ale to si nechame na iny zimny vecer lebo za 10 minut sa chystam ist do postele
Bol by som velmi prekvapeny keby ludia existovali o 1000 rokov, a nie o milion.
Porovnaj si už len priemerného stredovekého človeka s dnešným, že ktorý by bol menší
o milion rokov asi vyjdu na povrch tie strašidlá čo sú hlboko v zemi, niekto tomu hovorí peklo a to su duše po očistci.......filip
tú teóriu by som tiež niekedy rád počul
(tým chcem povedať, že odhady sú jedna vec, skutočnosť úplne iná
sú to síce ľudia ktorý na toto niečím prišli ale prečo by človek mal vyzerať práve takto hnusne ?
A pochybujem, ze lovci mamutov boli krpati a slabi
ked uz tak takto chamtivy byt predsa clovek neprestane nikdy
o milion rokov.. hmm... neviem. takto stručne.