Tak včera večer som si len tak kreslila z nudy.A kreslila som nejakú postavu..xD to len tak a zistila som že vždy ked nakreslím oči tak je každé iné.. a stále som to gumovala až som urobila dieru do papiera.
ja oci neviem.. :d teda ak nekreslim IBA oci.. vtedy si dobre ale ked oci na nejaku postavu thak je kazde one a riadne zdeformovane.. ja za to nemozem..
@depechemode A to mas odkial, ze nikto nema rovnake oci?? pravze ked si tvar rozdelis na dve polovice vodorovnou ciarou tak obe strany su dokonale rovnake...
@9 ...lduske telo je hrozne neasymetricke...nie je pravda ze su rovnake.....dve polovice napr hlavy.....a preto s anstvem ak mi nie su rovnake...ale na zlepsenei...isto poznas ze ked si lavacka robis najpr prave potom lave oko a zas enaopak ked si pravacka...dalej, nikdy nerob jedno oko do konac/do detailov....urob par hlavnych liniek..a uroba na dlasej staren to iste...a takto sa robia cele postyv...lebo ak urobis dajme tomu vyborne usta a jedno oko a potoms ati druhe nepodari..tak andarmo si dobabres vykres..a ptom mi pomahaju vodiace linky...cize nazaciatok si utobim oval, kruh..ako hlavu, a na nu sui robim krizi z dvoch pretinajucich s aliniek..a umiestnim ich podla toho kde chcem aby s apozerala..totiz miesto pretnutia bude ta pehlbinka medzi ocami...a idem...na to..da sa to..a nakoniec..tienovanie vsetko urobi....
@9 nic na tele nieje dokonale rovnake.. ziaden parovy organ ani nic ine....... rozdel si tvar na dve polovice..... obocie mas nebodaj rovnake? kazdy chlpok ti rastie do rovnakeho smeru?? alebo mihalnice na oboch ociach ich mas rovnake? rovnakoo dlhe rovnako zatocene? .. aj duhovky mas rovnake?? uplne na milimetrik??... aj pery mas rovnake? kazdu "vrasocku" na pravej strane mas rovnaku ako na lavej??.... tak ak toto mas si superzena a vidi zuby mas rovnake? na polovicu uplne? ... no neverim si zover len vlasy tie sa ti od polovice inac tocia..
Neboj, to je o šťastí... Keď kreslíš oči (veľmi pekné oči) tak ich nikdy nenakreslíš také pekné aké vo skutočnosti sú... S tým som sa už zmieril... Už som také totiž kreslil...
podla fotky, alebo predlohy sa to da...tam kreslis skor to, co vidis ako to, co si myslis ze by malo vyzerat priblizne nejak takto...preto z hlavy kreslim osoby so zatvorenymi ocami, pripadne cudne prizmurenymi alebo este aj odzadu
oči sa ti nikdy nepodaria navlas rovnaké .... a ešte keď kreslíš z mierneho profilu oči práveže musia byť každé iné... ...to už je troška aj o perspektíve... to chce cvik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kUK tO..XD kto nevie kresliť tváár a všetko na ňej