Priatel, ano je to klise, ale tak velakrat, ked som bola najviac smutna tak on to proste nejak vie, urobit to, aby som sa usmievala a aby sa mi nalada zlepsila.
A potom rodina, hlavne oco a jeho vtipky , hudba, jedlo. A este pesnička ja chcem byt v dome od mojsejovcov, ja vzdy ked som smutna a hento pocujem, tak som menej smutna
viem si predstaviť čo by ma úplne potešilo - ale deficit danej veci je zároveň niečo, čo ma do tých smutných nálad privádza, čiže...
možno niečo materiálne alebo spánok alebo iná kompenzácia
umenie? možno aj to
možno dobrý dialóg aj keď som v poslednom čase tak mimo, že aj keby bol človek, ktorému sa môžem zdôveriť s mnohými vecami, tak som lenivý a letargický a nedokážem ani to
-čiže spánok
budem hrozne povrchná pri všetkých tých komentároch o priateľoch a dobrých veselých ľuďoch etc - ale u mňa sú to HP knihy - proste keď je všetko zlé, škaredé a ide to do čerta, tak čítam harryho - môj liek na depku - neviem prečo, ale neriešim, hlavne že viem čo mi na 98% pomáha
frajer, sestra
pamätám si ale, keď som bola od neho aj od rodiny ďaleko, sama plačúc vo veľkom neznámom meste, ako sa ma nejaký okoloidúci spýtal či som v poriadku. a iný sa na mňa zasa povzbudivo usmial. bolo to také čisté a krásne uvedomiť si, že napriek tomu že mi teraz nie je dobre, na svete je skvele kým sú tu takí ľudia. a že tu takí vždy budú
coldplay
jacques prevert (ale aj pár slovenských básnikov)
pár (zväčša) neslovenských prozaikov
káva s mliekom
troška kreslenia
ASTONmusic
punčový zákusok
a hlavne sestra.
záleží na druhu rozčarovania. iba moja segy je univerzálna na všetky druhy.
@12 "viem si predstaviť čo by ma úplne potešilo - ale deficit danej veci je zároveň niečo, čo ma do tých smutných nálad privádza, čiže..." - p r e s n e
Kedysi som šiel von a všetko vykecal každemu uplne robil chujoviny a aspoň vonku som mal super naladu..
A v sučasnosti nič. Proste si čítam Mangu a rozmýšľam keby bolo keby...
v posledných dňoch sa ma chytá nejaká depka, takže zisťujem, že banány nezaberajú, čokoláda tiež nie, takže asi dobrá hudba, nejaká zumba, šport ( chcela som ísť plávať ale akosi nestíham ) a niečo smiešne? seriál?
Punk
Talkingheads
Opiť sa s fajného vína.
Kvalitný film
Dobrá detektívka
Kamaráti
Objatie
Bozkávanie
Vymýšľat pesničky na gitare
Rozhovor
Spánok
..také veci.
Ked tak rozmyslam, uz strasne dlho som nemal najhorsiu naladu uz ani neviem, nalada je volba, nechcem byt nestastny, zijem len raz, tak nech som happy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
A potom rodina, hlavne oco a jeho vtipky , hudba, jedlo. A este pesnička ja chcem byt v dome od mojsejovcov, ja vzdy ked som smutna a hento pocujem, tak som menej smutna
@h8u
@resistencia
možno niečo materiálne alebo spánok alebo iná kompenzácia
umenie? možno aj to
možno dobrý dialóg aj keď som v poslednom čase tak mimo, že aj keby bol človek, ktorému sa môžem zdôveriť s mnohými vecami, tak som lenivý a letargický a nedokážem ani to
-čiže spánok
@sveter a s pikachuom
@melancholik u mňa fantasy
toto je moje obľubene
fotky roztomilých zvieratiek
pamätám si ale, keď som bola od neho aj od rodiny ďaleko, sama plačúc vo veľkom neznámom meste, ako sa ma nejaký okoloidúci spýtal či som v poriadku. a iný sa na mňa zasa povzbudivo usmial. bolo to také čisté a krásne uvedomiť si, že napriek tomu že mi teraz nie je dobre, na svete je skvele kým sú tu takí ľudia. a že tu takí vždy budú
alebo po ťažkom dni, hlavne keď som fyzicky unavená mi super padne ovsená kaša... vždy mi je z nej lepšie
gifká
klavírovanie
inak @10 O____________o
jacques prevert (ale aj pár slovenských básnikov)
pár (zväčša) neslovenských prozaikov
káva s mliekom
troška kreslenia
ASTONmusic
punčový zákusok
a hlavne sestra.
záleží na druhu rozčarovania. iba moja segy je univerzálna na všetky druhy.
alebo cigareta ale to musí byť naozaj nanič :/
skôr potrebujem pravidelnejšie dobíjať energiu... a chceš vedieť ako ju dobíjam čo mňa megamoc poteší ?
tento album
A v sučasnosti nič. Proste si čítam Mangu a rozmýšľam keby bolo keby...
áno, nezabudnite ma tu niekto očíslovať, že nenávidite to slovo a chce sa vám z neho grckať :letim:
sestra
malé deti
pečenie!!!
únik z reality pomocou knihy/seriálu/filmu
Akokolvek sport. Ten ma aspon na chvilu zbavi myslienok.
Talkingheads
Opiť sa s fajného vína.
Kvalitný film
Dobrá detektívka
Kamaráti
Objatie
Bozkávanie
Vymýšľat pesničky na gitare
Rozhovor
Spánok
..také veci.
plač (uľaví sa mi)
alko
dobrý film
mačiš (keď sa potúli)
objatie
vtipy jednej osoby
(rozumej- čokoláda)
a miňanie peňazi
2. objatie/maznanie (scifi)
3. rozhovor naživo s niekým koho mám rád (scifi)
2. Môj priateľ, ktorý drží v ruke jedného z mojich plyšákov a akože sa mi ten plyšák prihovára
3. Rozhovor s maminou
4. Marihuana
hudba, kt.sa mi páči