Ahojte, môj pes má 6 rokov, je to čistokrvný bígel. Dnes sme zistili, že nedokáže ani výjsť z voliéry. Ráno bol ešte veselý, nič mu nebolo. Keď však mu sestra menila vodu, tak na ňu strašne začal zúriť, bol veľmi agresívny. Keď oco prišiel o šiestej z rob
@syma235 tak ja neviem skúste zavolať veterinárovi a spýtať sa ho čo robiť, neviem že či tam niekde máte nablízku veterinárnu pohotovosť lebo je už dosť neskoro.
Toto som si prežívala asi 5 rokov po sebe,každú zimu...
Veterinár mi povedal,že požral nejakú burinu pre neho jedovatú,dal mu injekciu a hafan bol týždeň na mlieku a ľahko stráviteľnej strave pre psov. Prešlo ho to a o pár dní znova,takže pevné nervy,veľa veľa prikrývok(pravidelne meniť,nech nie sú mokré) alebo ho zavrite niekde,kde je teplo(my sme nášho mali v pivnici pri kotli). A hlavne ho kontroluj, keby začal zvracať úplne že vodnaté zvratky,okamžite znova k veterinárovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nejak mi tá agresivita nezapadá do toho, keby bol niečím prejedený/priotrávený...
@3
ak ti zomrie, tak sa budeš musieť nejak vyrovnať s faktom že všetky tvory na zemi sú smrteľné a pominuteľné
Veterinár mi povedal,že požral nejakú burinu pre neho jedovatú,dal mu injekciu a hafan bol týždeň na mlieku a ľahko stráviteľnej strave pre psov. Prešlo ho to a o pár dní znova,takže pevné nervy,veľa veľa prikrývok(pravidelne meniť,nech nie sú mokré) alebo ho zavrite niekde,kde je teplo(my sme nášho mali v pivnici pri kotli). A hlavne ho kontroluj, keby začal zvracať úplne že vodnaté zvratky,okamžite znova k veterinárovi