Pri prečítaní názvu tejto diskusie mi prišla na um táto pesnička.Trochu odveci,ale pieseň pekná :tralala: a keby náhodou frajerka otehotnela,môžeš si spievať refrén: Aj keby ma osud na valci prešiel,tak si len vzdychnem a bude mi lepšie...
vraj v uplne prvom tyzdni moze prist zapal moc. ciest.. respektive si to ludia mylia so zapalom moc. ciest, cize palenie pri cikani, veelmi castie cikanie atd.. bolest prakticky rovnaka ako ked mas mat menstruaciu, ale zvykne byt aj ovela silnejsia.. bolest v podbrusku na pravej strane cca tam kde zvykne boliet slepe crevo, so zapalom slep. creva si to zeny tiez zvyknu mylit. to som citala vo viacerych zdrojoch no
@4lex
A čo môže byť iné bolesti hlavy,zvracanie aj to je u každej ženy individuálne preto som dodal že po 5 dňoch si je možne kúpiť tehotenský test pravdaže tie testy nemusia byť presne preto sa to overuje u gynekológa alebo vyšetrením krvi testovanie hcg hormónu ktorý je najpresnejší test
@neoriginalna
Napísal som v @11 že test nemusí byť presni ale to neznamená že ho nie je možne vykonať odporúča si kúpiť viac ako 1 test pretože jeden môže byt pozit. druhy negat. treti pozit. ale v lekarny si už môžeš tieto testy kúpiť 5 dni po sexe
@neoriginalna
Ale je možne po 5 dni určiť pretože testuje sa hormón ktorý sa záčina tvoriť len počas tehotenstva pravdaže na začiatku je ho malo ale test aj tak dokáže určiť prítomnosť tohto hormónu ale beriem že máš pravdu aj ty, preto treba počkať alebo isť ku gynekologičke nech to overi alebo vyvráti
@sufurky ale napísal si, že príznaky prídu najskôr po 4 týždňoch.. ale niektoré môžu mať príznaky aj po týždni - dvoch ... nemusia byť jasné, ale cítia, že sa s nimi niečo deje.. a niektoré zas nemusia tušiť a môžu mať aj pravidelnú menštruáciu aj v 3. mesiaci
a ani tie testy nie sú bohvieako spoľahlivé
@4lex
A to sú príznaky tehotenstva ? Ja si to nemyslím sú to len príznaky že v tele sa deje niečo iné ak by ma bolela hlava a zvraciam môžem mať otras mozgu a nemusím byť tehotný sú to iba príznaky a o testoch som už napísal dosť môžeš si to prečítať vyššie
mám kamarátku, ktorú po 5 dnoch začali páliť a bolieť prsníky a celkovo popisovala, že sa cíti nejak zvláštne. A bola naozaj tehotná. Niektoré ženy to vedia hneď iné tvrdia, že netušili, že sú tehotné až kým nezačali rodiť (podľa mňa totálna kravina )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ty už radšej nesexuj, pre všeobecné dobro a dobro tvojej priateľky
Pri prečítaní názvu tejto diskusie mi prišla na um táto pesnička.Trochu odveci,ale pieseň pekná :tralala: a keby náhodou frajerka otehotnela,môžeš si spievať refrén: Aj keby ma osud na valci prešiel,tak si len vzdychnem a bude mi lepšie...
.. máš to rôzne,niektoré to môžu zistiť v 3. mesiaci, a niektoré to už tušia a majú príznaky aj v 2 týždni
Nemusím to zažiť aby som to vedel !!!!
A čo môže byť iné bolesti hlavy,zvracanie aj to je u každej ženy individuálne preto som dodal že po 5 dňoch si je možne kúpiť tehotenský test pravdaže tie testy nemusia byť presne preto sa to overuje u gynekológa alebo vyšetrením krvi testovanie hcg hormónu ktorý je najpresnejší test
Napísal som v @11 že test nemusí byť presni ale to neznamená že ho nie je možne vykonať odporúča si kúpiť viac ako 1 test pretože jeden môže byt pozit. druhy negat. treti pozit. ale v lekarny si už môžeš tieto testy kúpiť 5 dni po sexe
» www.magister.sk/produkt/detail/...
Ale je možne po 5 dni určiť pretože testuje sa hormón ktorý sa záčina tvoriť len počas tehotenstva pravdaže na začiatku je ho malo ale test aj tak dokáže určiť prítomnosť tohto hormónu ale beriem že máš pravdu aj ty, preto treba počkať alebo isť ku gynekologičke nech to overi alebo vyvráti
a ani tie testy nie sú bohvieako spoľahlivé
A to sú príznaky tehotenstva ? Ja si to nemyslím sú to len príznaky že v tele sa deje niečo iné ak by ma bolela hlava a zvraciam môžem mať otras mozgu a nemusím byť tehotný sú to iba príznaky a o testoch som už napísal dosť môžeš si to prečítať vyššie
"keď sa chlap vyjadruje k niečomu, čo nikdy nezažije.. "
aha, takze ty si uz bola tehotna? ci sa vyjadrujes k niecomu co si nezazila?