chalani neznasaju vycitky, ponizovanie...bude ta milovat,ked ho budes chvalit, "vynasat do nebies" a plnit mu jeho tajne sny,ked si budes rozumiet s jeho kamosmi,ked ho nebudes tahat po obchodoch,ked nebudes chciet kazdych 5min. pocuvat,ako ta lubi,ked s nim nebudes hovorit o detoch,ked .... vtedy ta bude zboznovat...
podla mňa -- je blbost niečo niekomu nehovorit ked ho maš rada.. nemal by byť vztah o dovere a porozumeni? chapeš.. nač mu budeš vypravat že sa ti páči že sa v noci fláka a na teba kašle namiesto toho aby si mu to naozaj povedala že ti to vadí.. ak ta chalan ma rad tak to pochopi a spraví s tým niečo.. chapeš.. podla mna.. vravet všetko.. nerobit kompromisy.. že toto mu neublíži tak toto mu poviem..
treba im vkuse nieco vycitat a riadne...ja som vzdy bola aj budem dominantnejsia vo vztahu,..potom si chalan robi co chce a k comu je to dobre??!!Bud bude posluchat alebo moze ist,no nie?
no ja som s mojim chalanom uz skoro 3 rocky a unas to funguje tag,že si povieme vsetko ale s citom...fakt je to o podani tej veci...keby na mna nevrieska tag ho oserem, a ja ked nanho navrieskam tag sa rehoce...fakt vsetko treba s kludom..aj ked taky klud dokaže niekedy liezt na nervi
Chalanom ale vlastne aj vsetkym ludom treba hovorit pravdu a aj niekedy daka ta vycitka sa hodi- ale s citom... Ked mu nepovies co si myslis, tak to budes v sebe dusit a potom mozno vybuchnes a zo srdca mu vykricis co si myslis co asi nebude najprijemnejsie ...
JA NIKDY NEHLADAM CHALANA, KTOREMU NEMOZEM POVEDAT HOCICO.. AK SA MI URAZI ZA TO, ZE NIECO POVIEM TAK AKO SOM TO MYSLELA, TAK SMOLA! KED OBMEDZUJE VO VYJADROVANI, BUDE PRAVDEPODOBNE AJ V INYCH OBLASTIACH..
no dobrá myšlienka...blbeé je však to, že mnohí chalani ..nevidia/nevedia čo cítime...a my ako sprosté sa trápime....jednoduchšie by bolo povedať im to...ale potom nastáva strach, čo bude potom...
Ked s ním chce zostať ako partnerka, tak by mu nikdy nemala povedať aké sú jej slabé stránky, čo zlé sa jej v živote stalo, ako jej zdochol pes, že jej sestra bola na potrate a že trpí depresiami. Takéto reči nechce a ani nebude počúvať žiadny chalan, ktorý to má už v hlave zrovnané a presne vie akú partnerku do života chce.
No Fremo suhlasim iba by som dodala jednu vec...moze mu to povedat ale iba raz...niekedy na zaciatku vztahu...sak sa spoznavaju a clovek v zivote nezazil len pekne veci...a potom uz riesit slabe stranky,umrtia psov,potraty a depresie spolocne...
co mu povedat a co nie??? Zalezi to od jeho osobnosti..vies,ked s niekym chodis, tak uz ho ako tak poznas a vies ako reaguje...
Ja by som k tomu povedala len tolko, casom sama ziztis ale urcite im inklinuje, ked ich chvalime.. a v ziadnom pripade nehovorit o byvalom..a hlavne sa musi citit byt jedinecnym a vinimocny..
ja svoje dievca milujem dokonca sme uz aj zasnubeny ale neznas ked mi stale vycita moju minulost-1rok aj daco dozadu jak som velmi pil a robil blbosti a jak mi to stale pripomina stale ma podozrieva z totolnych kravin ako napr:
a toje kamaraky ta budu balit a nestretavaj sa z inymi babamia co tam budes robit a kto tam bude a ty ju ces? akoze ked ju milujem tak asi nebudem kukat po inych nie???a neviem ako jej to mam vysvetlit ale ja to vydrzim lebo naozaj za to stoji...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ináč máš svätú pravdu!
Ja napríklad by som Strašne!chcela povedať jednému chalanovi, čo k nemu cítim(to o ňom vkuse píšem
no ide o to, že nemám síl a myslím si, že by sa nič nezmenilo...lebo v prvom rade on sám nevie, čo chce..
Hoci by rozhovor pomohol.. ! tak prosím aspoň vás:netrápte sa!povedzte mu čo máte na srdci...lebo sa budete trápiť ako ja
Ja by som k tomu povedala len tolko, casom sama ziztis ale urcite im inklinuje, ked ich chvalime.. a v ziadnom pripade nehovorit o byvalom..a hlavne sa musi citit byt jedinecnym a vinimocny..
a toje kamaraky ta budu balit a nestretavaj sa z inymi babamia co tam budes robit a kto tam bude a ty ju ces? akoze ked ju milujem tak asi nebudem kukat po inych nie???a neviem ako jej to mam vysvetlit ale ja to vydrzim lebo naozaj za to stoji...
su taki, ktori si z istych veci nerobia tazku hlavu, ale su aj taki hmm citlivejsi.. (ti lepsi a tam by si uz mala chapat co im netreba hovorit