Teda dost ma prekvapilo ze tu tato diskusia neni (teda dufam kedze mne ju nenaslo) tak otazka je jednoducha staci na nu odpovedat...a este tato tema by mala mat skor zabavny charakter
je to blbost, za chvilu by tu vznikol taky flamewar, ze az.
z nejakej obojpohlavnej bunky sa musel zacat vyvyjat aj samec aj samica, inak by to neslo...
no toto neni len uvaha ale aj vedecky potvrdene...som kukal dokument aj som to hladal na nete....no ako viete sme z opic opice boli z prvych cicavcov a ty z bla vbla vla bla...ale najprv bol zivot vo vode ked v tej polôievke metanu vodika a vsejlijakych hovadin vznikol zivot bol to koral albo co neco porste vyzaralo to ako rastlina a ta rastlina vyvhrla spermie a vajicka a to sa poprvykrat na svete sparilo a bola dalsia ta sa vyvyjala tie casti co vyvhrovli spermie sa odelili a tie co vajicka tiez...tak asi tak...joj dost pisem
najskooor boh vytvoril muza...na jeho tele a mysli si vsimol veela chybyciek...tak potom vytvoril novu verziu cloveka - zenu a na nej vychytal setky chybicky...=D
@25 az na to ze neveris v boha...noooo..tak to je ozaj zajimave
ja by som skor povedla ze jedna sibnuta sliepka kopulovala s opicou a vynesla dve vajca...jedno bolo cerne a jedno biele..biele bola zena..a druhe bola skareda zena..teda chlap ..az na par vynimiek ale to tu rozoberat nebudem
@27 to, ze neverim v boha tu nie je podstatne...mozno je to tak ze zena vytvorila vsetko co jetsvuje vo vesmire a kedze vsetky zeny suu take dokonale, tak si vytvorila muza, aby sa mala s kym porovnavat...
hmmm...pochybujem bo jediny dokonaly je chuck norris
taaakze smola tato fylozofia ti nevysla ...tam radsej premyslaj v kute o existencii boha ...aby si vedela o tom co najviac!
@29 a ty si odkedy zena??
no dobre to si poriesime osobne rucne strucne-dame debatu a dufam mi bude aspon rizumiet kadze druhe slovo
ale ne...
ale rucne strucne bude
zábavný charakter...len potom sa nečudujme, že je na svete viac tupých názorov, ale dobre, nech je po tvojom
prvý bol orol, ktorý si vyhodil z konského kopýtka:/
Boh stvoril najprv Adama, a potom,ked spal,mu vzal rebro a stvoril z neho zenu - Evu.
(preco toto nie je ako anketa?)
(moji spoluziaci ked boli mensi na biblickej sutazi na otazku "co povedal Adam ked uvidel Evu?" odpovedali - Kde to ma dieru?!.... a kopu inych chujovin podobnych popisali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
hmmm asi obaja naraz v tej istej stotine spadli z neda
z nejakej obojpohlavnej bunky sa musel zacat vyvyjat aj samec aj samica, inak by to neslo...
ja by som skor povedla ze jedna sibnuta sliepka kopulovala s opicou a vynesla dve vajca...jedno bolo cerne a jedno biele..biele bola zena..a druhe bola skareda zena..teda chlap ..az na par vynimiek ale to tu rozoberat nebudem
taaakze smola tato fylozofia ti nevysla ...tam radsej premyslaj v kute o existencii boha ...aby si vedela o tom co najviac!
MY zeny vieme o tom svoje...
no dobre to si poriesime osobne rucne strucne-dame debatu a dufam mi bude aspon rizumiet kadze druhe slovo
ale ne...
ale rucne strucne bude
prvý bol orol, ktorý si vyhodil z konského kopýtka:/
Boh stvoril najprv Adama, a potom,ked spal,mu vzal rebro a stvoril z neho zenu - Evu.
(preco toto nie je ako anketa?)
(moji spoluziaci ked boli mensi na biblickej sutazi na otazku "co povedal Adam ked uvidel Evu?" odpovedali - Kde to ma dieru?!.... a kopu inych chujovin podobnych popisali...