Filippp3 nema zly napad podla mna! Mozno sa nadalej hanbi ako ked ste boli este detmi a nechcel ti povedat o svojich skutocnych citoch... ale zase ti nechcem ani ja robit nadeje! Si baba, tak pouzi zenske zbrane a zbal ho...Vsetko sa da, len treba chciet!
No, jedine co mozes urobit je, ze sa na to vykasles a hodis to za hlavu akoze je to jednoducha rada, tazko sa plni a mne sa to lahko hovori, vsak? ale tak ako pisal small angel, niekedy je menej viacej...kamarat ti bude mozno dobry ale vaic uz asi nie. Mam kamaratku, ktora je tiez bezhlavo uz dlhu dobu zalubena, ael bezvysledne a este aj do takeho kkta ...ale som jej poradila, ze klin sa klinom vybyja...a ked si uz aj v zahrabici mala nejaku znamost, tak preco si si ju nezacala nejako rozvyjat? Na nejaky vaznejsi vztah? Lebo ty stale teraz len premyslas nad tym jednym chlapcom, ale musis pochopit, ze zrejme uz NIKDY nebude tvoj. Bude to zniet otrepane, ale na svete je milion chalanov, tak otvor oci, usmej sa, hod to za hlavu a zbal dakeho poriadneho fesaka ...
co ja viem... ja som sa tiez zabuchol do jednej osoby ked som bol este decko ale nikdy z toho nic nebolo no napriek tomu neprejde den kedy by som si na nu nespomenul ... aj ked ju uz nemilujem vzdy si na nu vspomeniem je to take divne no ja si myslim ze laska najviac prekvita v naivite a tu naivitu (ale taku v zdravej forme) maju len mladi ludia a niekto sa jej strasie skor a niekto neskor...
mas pravdu...milovat sa da len raz...a niekedy je az raz vela...aj ja som zalubena este do svojho byvaleho...a vyskusala som uz vela...a nejde to zabudnut...ani ja si uz neviem dat rady...ale ver ze to prejde
no aj ja som to iste prezivala ale prisla som na to co to je... Ty ho nemilujes,len chces nieco co nemozes mat. Ak si teraz najdes ineho chalana a zalubis sa do neho, na tohto hned zabudnes.Naozaj,ver mi! Mam to overene. Tak vela stastia a uz na nho fakt nemysli. Nestoji ti za to.
Ja byť tebou, tak sa nebudem ponáhlať do ničoho. Ak by si na neho čo i len trochu naliehala v niečom, tak v ňom môžeš zbudiť len odpor. Ale mohla by si ho dakedy zavolať na čaj, kávu, pokecáte...
Ešte jeden citát:
Ak milujete bez toho, že by ste podnietili lásku, čiže ak vaša láska nevyvoláva lásku, ak prostredníctvom výrazu života ako milujúci neučiníte zo seba milovaného, potom je vaša láska bezmocná, je to nešťastie. (Erich Fromm)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
drzim palce
To kěď začnes milovať zistíš velmi rýchlo a nedá sa to opísať
- po veľkom požiari zviknú byť veľké škody -
Keď pokračovať tak sa do toho daj a keď už to nepôjde tak si NESYP SOĽ DO RÁN...
A nemysli naňho , nestýkaj as s ním.
Ešte jeden citát:
Ak milujete bez toho, že by ste podnietili lásku, čiže ak vaša láska nevyvoláva lásku, ak prostredníctvom výrazu života ako milujúci neučiníte zo seba milovaného, potom je vaša láska bezmocná, je to nešťastie. (Erich Fromm)