bola som na cvičisku s pesou, teraz čakám na obed a potom by som sa mala učiť prvých 5 maturitných tém z literatúry a nosku strašne veľa ale uvidíme ako to dopadne.
idem si nájsť asi zošit z kvinty nech sa mám z čoho tú slovinu aspoň učiť
rozhýbem sa,
upracem si,
vrhnem sa na zopakovanie fínštiny
vrhnem sa do kuchyne upratať a zhotoviť si jedlo,
budem si čítať a spracovavať odbornu literaturu
a pojdem zachraniť everest a vytlačiť meníška do roboty...a táq .)
venovať sa diplomovke a škole aby som budúci víkend nemala povinnosti a mohla sa venovať frájkovi. potom si pôjdem zabehať. a inak už nič nemám v pláne, tak uvidím.
@samtord myslene ako som sa k tomu dostala či? no chcela som sa na výške učiť aj nejaky nemainstreamový jazyk a nevedela som si vybrať medzi macedončinou a litovčinou tak som vybrala fínštinu .D
@zajacik26 hmm, pekne. Koľko dvihneš na benchpresse? No ja budem čítať Rossa McDonalda - Belasé Kladivko, Perfektná kniha. A pôjdem napísať blog o svadbe, svadobčanoch a tak Čiže ďaľšiu svoju sračku
@lawey Teraz je tu už práve naopak - plno ľudí študuje jazyk fínsky a japonský a málo ľudí sa venuje takým "tradičným" jazykom ako taliančina, gréčtina a pod.
@samtord do ja to risknem tu asi to budú prázdniny v amerike alebo prázdniny v európe je to asi trapaísk ale minule sme si na to spomenula, že sme to obaja pozerali za mlada, tak že to skúsime znova
idem kuknut rodicov domenko na otocku a hned idem spat do ba aby som bola poslednych par hodin s frajerom a potom si asi zcnem pozerat literaturu na bakalarku
napíšem esej
pôjdem si k spolužiakovi po veci do školy
pôjdem na oslavu môjho synovca
a nakoniec ako ja vždy - nedeľa večer - učiť sa do školy + tentokrát ešte dopisovať učivo z minulého týždňa
Ucit sa, ucit sa, ucit sa.
Ucit sa.
A ucit sa.
A potom.von alebo si po sto rokoch sadnem za komp, stiahnem filmy z usb do pocitaca (lebo to usb nie je moje) a pozriem si nejaky film popri stahovani, co uz v kompe mam.
Bádať v Histórii,
Zaujímať sa o Showroom a servis,
Pomýšľať na Spisovateľstvo a špekulovať nad maľbou autoportrétu,
Ísť krok vpred vo včelárstve,
Čítať o Tabaku a Mineráloch, Vymyslieť zaujímavý spôsob v metodike lyžovania,
výroba parfému,
Naučiť sa výrobu hodiniek,
podať návrh pracovne, obchodného priestoru, domu, chaty,
návrh na vlastný oblek, ktorý si chcem ušiť na mieru,
ale aj sádrové odliatky šperkov mi vezmú kus víkendu + sa snažím naučiť všetko o Ferrari F430 F1 a o Rolls Royce Phantom 2003+ :happy:
@lawey
Čo som ja videl počty prihlásených a prijatých na voľaktorej slovenskej univerzite tak japončíkov tam bolo viac ako všetkých učiteľských odborov dohromady. To sa mi zdá troška veľa. Na to som sa snažil poukázať.
@ps102 jj japončinu možno hej (aj keď skôr by som sa riadila tymi kt. ju zvládnu ako tymi čo na nu nastupia, lebo s japončinou su to dosť roozdielne čísla - čo som ja počula) ale fínčina? teraz som pozrela ako je to na muni... noo teraz v celom bakalarskom programe (vo všetkych troch ročníkoch + všetci opozdilci a tak)tam je 49 ludí...
a to neviem či fínčtina ako odbor sa kdesi na slovensku vôbec aj vyučuje...
a ostatne tie normalske jazyky čo si spominal, sa bežne vyučujú aj na inych školach a navyše sa knim človek vcelku lahko dostane aj nie v ramci akadamickej pôdy .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
čítať
učiť sa
lolko
:happy:
učiť sa
cestovať do Bratislavy
hrať Dotu
idem si nájsť asi zošit z kvinty nech sa mám z čoho tú slovinu aspoň učiť
upracem si,
vrhnem sa na zopakovanie fínštiny
vrhnem sa do kuchyne upratať a zhotoviť si jedlo,
budem si čítať a spracovavať odbornu literaturu
a pojdem zachraniť everest a vytlačiť meníška do roboty...a táq .)
@sheily aký film ?
@zajacik26 , cvičíš vlastným telom, alebo dvíhaš železo?
@egon čo budeš variť?
farár ťa nevyhodil, že si jedla a pozerala film v kostole?
sprcha
jedlo
spac
velke upratovanie
nasavať jesenny vzduch vonku :3
Precitat nosku
Citat knihu
Pit caj, spat
a rozhodovat sa medzi zlou a horsou variantou
problem je, ze neviem ktora je z nich ta horsia
pobalit sa
cesta do BA
popritom ucenie na druhy predmet
koniec dna a spat
juchuu
pôjdem si k spolužiakovi po veci do školy
pôjdem na oslavu môjho synovca
a nakoniec ako ja vždy - nedeľa večer - učiť sa do školy + tentokrát ešte dopisovať učivo z minulého týždňa
vyvar, prirodne rezne s hubovou omackou a hranolkami, jablkovy kolac, vanilkovy puding
ale uz je po vareni, uz aj polovicka zjedena
Ucit sa.
A ucit sa.
A potom.von alebo si po sto rokoch sadnem za komp, stiahnem filmy z usb do pocitaca (lebo to usb nie je moje) a pozriem si nejaky film popri stahovani, co uz v kompe mam.
Zaujímať sa o Showroom a servis,
Pomýšľať na Spisovateľstvo a špekulovať nad maľbou autoportrétu,
Ísť krok vpred vo včelárstve,
Čítať o Tabaku a Mineráloch, Vymyslieť zaujímavý spôsob v metodike lyžovania,
výroba parfému,
Naučiť sa výrobu hodiniek,
podať návrh pracovne, obchodného priestoru, domu, chaty,
návrh na vlastný oblek, ktorý si chcem ušiť na mieru,
ale aj sádrové odliatky šperkov mi vezmú kus víkendu + sa snažím naučiť všetko o Ferrari F430 F1 a o Rolls Royce Phantom 2003+ :happy:
Čo som ja videl počty prihlásených a prijatých na voľaktorej slovenskej univerzite tak japončíkov tam bolo viac ako všetkých učiteľských odborov dohromady. To sa mi zdá troška veľa. Na to som sa snažil poukázať.
a ja potom pojdem behat a spat lebo rano vstavam
no nic moc
pripravit si clanky na blog napred, lebo najblizsie dva tyzdne budem dost zaneprazdnena...
a jest samozrejme. to je dolezite.
a to neviem či fínčtina ako odbor sa kdesi na slovensku vôbec aj vyučuje...
a ostatne tie normalske jazyky čo si spominal, sa bežne vyučujú aj na inych školach a navyše sa knim človek vcelku lahko dostane aj nie v ramci akadamickej pôdy .)