Tak by vsetci sexovali Takto mi odpovedala na tuto otazku kamaratka. Sice trocha svojskejsie, pozila kralikov a pod. ale je to to iste . A inak sa s tym nazorom aj trocha stotoznujem aj ked ja by som si konecne nasiel cas na knihy ktore planujem precitat a tak
čo ja viem, ja sa bavím aj bez drog a cigaret.. a ten alkohol.. no moc ho tiež nemusím, človeku je zbytočne len zle potom.. dá sa predsa baviť aj "normálne".. a hlúposti môžeš vymýšľat aj bez opileckých stavov..
keby to nebolo urcite by sme si nasli inu zabavu nemoze nam chybat nieco co by sme ani nepoznali o a chcem vyslovit obrovsku cest a uznanie tym ktori nepodlahli lebo to vabenie je strasne silne
Bez tych cigariet a drog by som urcite vydrzal no bez alkoholu si to neviem predstavit...NIesom alkoholik no take pivo mi proste chuti ako niekomu kofola alebo pod...Neviem si predstavit nic lepsie ako sa cez letnu horucavu osviezit dobre vychladenym piveckom...
Keby neboli cigarety, alkohol ani drogy tak by som sa nad tym nezamyslala pretoze by mi to ani nechybalo keby som to nikdy nemala. Myslim, ze by bola pohodka no ja som rada, ze je to tak ako to je. Neviem ako by som sa potom zabavala.. ale urcite by sa nieco naslo Zbytocne tu riseite co by bolo keby pretoze tym sa nic nezmeni. Je to tak ako to je a nezmeni sa to.
keby drogy vôbec neexistovali vôbec by sme ich nebrali a vôbec by sa tu ani táto diskusia na túto tému neviedla...
a teraz keby z ničoho nič všetko zmizlo.. taak cigy by mi vôbec ale vôbec nechýbali, alkohol tiež nie.. a trávka? hmm.. možno chvíľku hej ale potom by som aj na ňu zabudla...
a zabávať sa dá aj bez toho.. len zase ak ste vonku a všetci na niečom fičia.. či už alkohol alebo niečo iné.. jednoducho pod vplyvom prostredia si dáte aj vy.. a je len málo ľudí, kt. sú úplné čistí bez ničoho...
Nj ja uz ani nepamatam kedy sme isli von len tak. Proste sa zobrat a ist bez toho aby sme si davali do tela. Ved vacsina von ani nikto nejde ak sa nehuli alebo nechlasce.. Vsak lucy, vieme svoje
no hej.. ale to nie je moja vina.. koľkokrát som chcela ísť len tak vonku a jak ostatní sa dozvedeli že nič nebude, ani špek ani chlast ta radšej ani nešli a to ma štve a dosť!!!
Aj keby sme isli len tak von tak je velka pravdepodobnost, ze by aj tak nieco bolo. Stale nieco je. Uz si ani neviem predstavit co by sme robili von len tak. Vzdy to iste. S tebou sa da byt von len tak ale ked uz je nas vela tak to sa neda aby sme nieco nemali. To by asi kazdy sedel radsej doma za Pc alebo spal.. Ved naco ist von ked sa neoplati
noo ja sa fakt teším do ke... mám iných kamošov.. ale ber tak, že napr. lucia je v ke, ada ani vonku nechodí, teraz má dosť svojich problémov, a ostatní kamoši čo sú... buď tiež fajčia, čiže by sa nič nezmenilo, proste tak... ako tým si chcela naznačiť, že proste mám sa na vás vykašľať, že vám bude lepšie, budete radi čo? aspon vám nikto nebude nič hovoriť....
ja s vami chcem byť... len ma pochop že ma nebaví sa stále pozerať na stramalovaných ľudí čo len by chodili po meste, alebo na nafičaných, ja viem, že ani na skurených sa nepozerá práve najkrajšie ale predsa je to niečo iné... a vksue toto isté... ten stereotyp ma absolutne nebaví
Mne nevadia tramalisti ani naficani.. ti mi skor pripadaju ako normalni ludia.. ale ked pozriem ta vas sfajcenych tak dakujem.. navadi mi ani ked chodime po meste.. lepsie ako sediet niekede v podniku co teraz ked je teplo uz aj tak nehrozi.. vies ako to je.. v Po nemame vela moznosti.. co take by si chcela vonku robit? Alebo kde? Hmm?
noo ja nemám rada také sedenie v podnikoch,, aale ísť si na kávičku alebo drink do podniku áno, ale nie tak že zdziganý, nafičaný alebo skurený človek si tam sadne a čo? a nič...
fuuha no ta nafičaní ľudia sú veľmi normálni ti poviem
a keĎ to s trávou nepreženieš, tak to ani nevidno...
a vonku? ja neivem,, ale to bezcieľne flákanie sa po meste ma nebaví...
Nic ine ti v podstate neostava len sa prisposobit.. co vlastne aj robis no neviem ako dlho este vydrzis. Oni proste chodit chcu a na drink cisti s tebou nepojdu cize asi tak.. a ked si skurena to dost vidno.. ci len trosku alebo velmi no vidno to.. hlavne na ociach Na tych tvojich zvlast.. A naficani su dost normalni si myslim, ci som vyzerala ako nenormalna ?
No chvilkami to bolo vseliake ale pocit to bol skvely.. To som fakt vyzerala az tak hrozne? Ja som mala pocit, ze som uplne noramala ako ked som cista A mimo som nebola vobec aj ked to tak mozno nevyzeralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
JE to zle polozena otazka alebo?
a Preco sem pisu ludia ktory nefajcia, nepiju a nedroguju (lahko) a teda sa ich to netyka ?
keby neboli cigarety, alkohol a drogy, tak by bolo VEĽMI ZLE. Veľmi, VEĽMI zle. (Aspoň mne.) Na niečo také ani nemysli.
bez tyx veci by som prezila
keby drogy vôbec neexistovali vôbec by sme ich nebrali a vôbec by sa tu ani táto diskusia na túto tému neviedla...
a teraz keby z ničoho nič všetko zmizlo.. taak cigy by mi vôbec ale vôbec nechýbali, alkohol tiež nie.. a trávka? hmm.. možno chvíľku hej ale potom by som aj na ňu zabudla...
a zabávať sa dá aj bez toho.. len zase ak ste vonku a všetci na niečom fičia.. či už alkohol alebo niečo iné.. jednoducho pod vplyvom prostredia si dáte aj vy.. a je len málo ľudí, kt. sú úplné čistí bez ničoho...
fuuha no ta nafičaní ľudia sú veľmi normálni ti poviem
a keĎ to s trávou nepreženieš, tak to ani nevidno...
a vonku? ja neivem,, ale to bezcieľne flákanie sa po meste ma nebaví...
obrovské oči, neprítomný pohľad a taký pohľad že som mala pocit, že si totálne mimo že či neskolabuješ každú chvíľu
určite by ten pohľad stál zato