tak som rozmýšľal, že to vôbec nie je také jednoduché zodpovedať... ako kreovať jej orgány? aké by mali byť jej priority? Každý na to bude mať iný názor....
no mala by podľa mňa uznávať demokratické hodnoty - sloboda prejavu, pohybu, podnikania... silny antikorupcny program a doraz na ocistu sudnictva od idiotov, nezavislost prokuratury, taktiez nejake opatrenia co sa tyka zivotneho prostredia
@warble to je prilis vseobecne...kazdy potrebuje daco ine, podla mna by tu predovsetkym mali byt podmienky na to aby co najmenej ludi tu pomoc potrebovalo a aby si mohli pomoct sami (pravny stat, poriadne skolstvo, socialna starostlivost) @vlcica1989 svedomie...no fajn, ale ako by si to napisala do jej programu, ludia su viac menej rovnaki, ale potrebujes program aby si vedela ako sa strana bude spravat, svedomie ti to nepovie
@pravnik to je jasné že treba program...ale keď už niečo slúbim v kampani (a teraz nemyslím veci typu každého zamestnám a každý bude mať nadpriemerný plat) tak si za tým aj stojím potom
tak schopnych ludi co sa vyznaju v tom co maju robit ale este k tomu by taky clovek co je v tej strane mal byt cestny , spravodlivy nebyt na nitkach a nepocuvat co mu kazu zhora a samozrejme chciet to najlepsie pre cely narod nie pre usa , nemcov a hajzlov podobneho typu ! a silou mocou sa snazit aby bolo vsetko ako ma byt ! ale to asi nebude nikdy take nic
@pravnik Tak za prve nesmeli by to byť MAĎARI ani CIGÁNI ale Slováci a mali by sa starať o blaho ľudí.. Hlavne Slovenských ľúdí lebo my sme tu doma. Stačí?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@vlcica1989 svedomie...no fajn, ale ako by si to napisala do jej programu, ludia su viac menej rovnaki, ale potrebujes program aby si vedela ako sa strana bude spravat, svedomie ti to nepovie