juu ja kebyže nemusim spat,tak sa učim nejake latinsko americke tance a vybrala by som sa pešo do nejakych krajin,no dobre pešo nie,ale tak aspon na bicykli D.... a skušala by som veci ,ktore som vždy chcela robit-- ale teraz mi žiadna nenapada
Urcite by sme sa nenudili. Keby clovek ako organicka forma zivota nepotrebovala spanok, bol by tomu prisposobeny cely nas system. Kto pracuje 8 hodin a zaraba trebars 3 eura / hod , ten by pracoval 16 hodin za 1,5 eura / hod .
Vskole by sme mozno mavali 12 hodin kazdy den.
Ale urcite by nas tento zmykaci system snaziaci sa vyzmykat z cloveka aj holu dusu nenechal ""nudit sa""
Keby som ale trebars ja bol jediny, kto nepotrebuje spanok cize nikto iny by touto vyhodou nedisponoval osobne by som si nasiel normalnu nocnu pracu a popri studiu aj zarabal peniaze
pre mna je spanok zbytocny ....najradsej by som citala ,rozprava sa s ludmi ,alebo len tak pocuvala hudbu .....a nie spat !!!hocico ine ,len nie spanok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale ja by som šla spať.
k téme: ako kto, ten, kto zabíja čas, keď je hore, by ho zabíjal ešte viac; ten, kto nestíha, by nestíhal ešte viac
ale každopádne ty sa choď učiť gramatiku, lebo robyl je už fakt sila
Spím, kedykoľvek usúdim, že nemá cenu zostávať hore
Vskole by sme mozno mavali 12 hodin kazdy den.
Ale urcite by nas tento zmykaci system snaziaci sa vyzmykat z cloveka aj holu dusu nenechal ""nudit sa""
Keby som ale trebars ja bol jediny, kto nepotrebuje spanok cize nikto iny by touto vyhodou nedisponoval osobne by som si nasiel normalnu nocnu pracu a popri studiu aj zarabal peniaze