@doyouhearme skôr som sa chcela pridať k tomu spareniu sa ak by zahŕňalo mäkké drogy ale áno, rada sa stanem krstnou mamou, len to asi nebude možné, keďže ja budem podľa teórie tohto fóra už mŕtva
@sveter vidíš to už keď budú všetci mrtvi tak všetka čokoláda a mäkké drogy budú moje ser na tú teóriu a nejak ťa už prinajhoršom oživime (ja s tými koalami a krtkami)
+ by som si vytvoril spôsob ako žiť, našiel zdroje potravy a bývanie ... nejako si už zariadil život a zopár rokov ešte žil (a hladal potencionálnych živých ľudí čo tiež prežili) ...
poštvem ich proti sebe do wrestlingového zápasu a tú ktorá vyhrá za odmenu pretiahnem. a potom jej poviem nech vrámci ceny útechy pretiahne tú čo prehrala.
Chodil by som po celej europe a azii a proste všade.. z tých mrtvol by ma asi uplne strašilo bo by som sa bal že ožiju jak vo Walking Dead.. no a zbieral by som ovocie. Tie koaly by som za normálnych okolností vzal so sebou ako miláčikov ale neviem či jedia aj iné jedlo než listy eukalyptu čiže ak by zomreli asi by som ich zjedol.. a inak by som hľadal v troskách supermarketov konzervy. Ale zjedol by som asi aj všetko iné čo by sa ešte dalo v tých troskách zjesť.
uzila by som si absolutnu samotu (aky je to asi pocit ked je clovek slobodny a nemusi ss nikoho bat, mozr si slobodne robit co chce)
koali by boli asi na druhom konci sveta tak tie by ma nezaujimali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
koali by boli asi na druhom konci sveta tak tie by ma nezaujimali
a potom by som zomrela