aa sorry, k teme.. mam pocit ze ja som pri prvom stretku nenosil nic...bol som nervozny ako prasa, potil som sa ale po par minutach to opadlo, lebo vsetky moje doterajsie priatelky mali uplne v poho rodicov s ktorymi som si celkom rozumel
@nemammeno ty nemáš 28 rokov, však nie? VŠAK NIE???
Závisí aj od toho, či ideš na formálnu návštevu (napríklad či si pozvaná na obed, večeru) alebo len tak.
Ak ideš len tak, nebrala by som nič. Ak ideš k obedu, tak by som doniesla buď nejakú fľašu vína, alebo dezert. Čokoláda mi príde nevhodná na návštevu, to si odlož, keď bude mať mamina nejaký sviatok.
ak pijú kávu tak kávu alebo bonbonieru..toto kupujem ja
trápne som sa citíla celá som sa domýlila jeho mama mi vraví: Vitaj a ja som odpovedala dačo že Vitajte alebo "aj vy" už si to presne nepamätám a potom sa ma pýtala či som nervózna a ja že hej jajaj
@nemammeno veď totok. Nepochopím, prečo si niektorí mladší dávate pomaly o 10-15 rokov vyšší vek. Každý hneď zistí, že trolluješ...lebo toto by sa asi 28 ročná žena neopýtala. A keby si napísala svoj reálny vek, skôr to každý pochopí, že reálne potrebuješ radu.
To, že "nemáš" si mi písala na tých 18, či 28? Lebo som písala aj, že ak nemáš 18, víno nenos.
Keď som šla prvýkrát na také "oficko zoznámenie" nebrala som nič. Veď ma predsa nepoznajú. Proste som sa došla predstaviť a tak A potom druhýkrát, keď som šla tak zhodou okolností mala jeho mamina meniny tak som jej kúpila kvietok v črepníku (pri prvej návšteve som si všimla to kvantum kvetov všade, tak som si domyslela, že kvety má rada) a napiekla som koláč Čiže som mala až 2 "body k dobru". Nad kvetom ochkala, jajkala, aký je pekný a ten koláč jej zachutil tak, že chcela recept čiže som z toho vyšla ako víťaz a mám ju na "svojej strane"
Preboha ziveho myslim ze tu niesme na to aby sme sa rozculovali nad tym co je cokolada a co dezert... a kto ma kolko rokov myslim ze tiez niee je bohvie co ak ma volakto 7roov.... je mi to uplne fuk neviem preco tu kazdy riesi take voloviny ako toto .. mat tak tvoje problemy a plat prezidenta ...
ale čo ja viem... poznali sme sa z videnia ešte predtým, ako som s drahým začala chodiť...
a aj keď som prišla k nim domov už tak "oficiálne", nestalo sa nič extra, vôbec som z toho nemala nejaký čudný pocit ani nič podobné... nikto z toho žiadne "haló" nerobil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
na druhej strane - ako zena, ktora nechce priberat, by som radsej dostala nic ako cokoladu
Závisí aj od toho, či ideš na formálnu návštevu (napríklad či si pozvaná na obed, večeru) alebo len tak.
Ak ideš len tak, nebrala by som nič. Ak ideš k obedu, tak by som doniesla buď nejakú fľašu vína, alebo dezert. Čokoláda mi príde nevhodná na návštevu, to si odlož, keď bude mať mamina nejaký sviatok.
trápne som sa citíla celá som sa domýlila jeho mama mi vraví: Vitaj a ja som odpovedala dačo že Vitajte alebo "aj vy" už si to presne nepamätám a potom sa ma pýtala či som nervózna a ja že hej jajaj
To, že "nemáš" si mi písala na tých 18, či 28? Lebo som písala aj, že ak nemáš 18, víno nenos.
asi tak
ale čo ja viem... poznali sme sa z videnia ešte predtým, ako som s drahým začala chodiť...
a aj keď som prišla k nim domov už tak "oficiálne", nestalo sa nič extra, vôbec som z toho nemala nejaký čudný pocit ani nič podobné... nikto z toho žiadne "haló" nerobil...