@thinkaboutjustice od nikoho.. urobil by som to tak, ako si ja myslím za vhodné.. toľkokrát som sa sklamal, takže by ma nič neprekvapilo.. ale samozrejme netreba myslieť na zle
Nic take zvlastne len by si zase kazdy bral za manzela/ku svojho suseda/ku.
Ale tak existuju este telefone siete tak by sme zili asi jak pred 20 rokmi. Teletext, a plno diskoték v okoli ...
Ludia by po uliciach chodili s fotkami a zúfalo sa pýtali okoloidúcich: Páči sa ti to? Okomentuješ mi ju? Urýchlilo by to moje a Torpedovo zbláznenie, kedže by sme sa nemali kde vykričať, hoaxy a fake news by sa šírili prostredníctvom lístočkov zastrčených do poštových schránok (chudák strýco Benčík, musel by behať po celom meste a manuálne ich vyberať), a Method by sa musel ,,nenápadne" producírovať pred otvoreným oknom, aby svet videl jeho svaly.
@patrixo bráni mi to v tom, že sa bojím že ma nejaká odmietne.. keďže mám možnosť sa zoznámiť s nejakou na internete, tak si to využijem.. keď by neexistovalo zoznamky, sociálne siete, tak by som určite chodil na koncerty a na diskotéky aj keď sám.. nabral by som odvahu nato, že by som nejakú oslovil, bez toho by to nešlo, sám by som nemohol byť celý život.. to nepripadá do úvahy.. veď by človek zbláznil keď by nikde nechodil..
@patrixo nič by sa nestalo, išiel by som za druhou..
áno síce aj tu to teraz môžeme povedať, že to môžem aj teraz skúšať že chodiť na diskotéky a na koncerty a baliť dievčatá, ale keďže existujú zoznamky tak to využijem.. keď by som mal bez zoznamky zoznámiť sa s nejakou, možno to teraz beriem tragicky, ale určite by som nejakú oslovil.. nemal by som mať inú možnosť..
Off topic: Tesim sa, ze ste viaceri zacali davat do ankiet odpovedi v strednom rode, je to mile a prakticke Ja som tu s tym zacala uz dost davno, tak som rada, ak som vas mozno aj ja k tomu ciastocne iniciovala
@riddler ..said no one ever. Káže ti niekto niečo?
A stredný rod neni, keď už tak, jediná možnosť rodovo neutrálneho jazyka, krátkym anketovým možnostiam nijako esteticky či inak neubližuje úprava v zmysle "nepísal(a)" alebo "influenceri/influencerky" (tam to generické maskulínum inak ešte aj zostalo a nikto sa z toho zrovna nepojebal, taký si pozorný) - aj keď viem, že trebárs dlhšie texty toto vie mierne štylisticky dojebať. Preto sa tomu viac-menej vyhýba aj jeden blog, na ktorý som tu párkrát linkoval v poslednej dobe. Ale hlavne si furt dáko nevysvetlil, čo má feminizmus spoločné s nacizmom, overreaction much?
@waagbistritz69 No niektoré feministky, hlavne také stvorenia ako v @34 sa svojim agresívnym prístupom a nenávisťou k tomu hroznému patriarchátu vyrovnajú akémukoľvek nacistovi
@riddler náckovia nenávideli/nenávidia patriarchát? a keď už silno veštíš ľuďom len podľa vzhľadu, tak čo také o mne vypovedá tá jedna moja fotka, ktorú som si na birdz zavesil? (mám tam tak pätnásť, ovšem veľmi som sa odvtedy výzorovo asi ani nezmenil, dokonca ani divnofarebné vlasy nemám)
Najmä niektorí, ktorí si nevedia odoprieť tieto sociálne siete a instagramy, by sa snáď pozabíjali ...ja by som bol za, keby sme za vzájomne viac stretali osobne, hoci aj náhodní ľudia a veľa ľudí by aj bolo iných voči sebe
@azizi mne pride stredny rod kinda urazlivy? Akoze, hovorim tak obcas sama o sebe for fun, ale o inych nie, pride mi, ze v slovencine pouzitie stredneho rodu automaticky indikuje, ze sa nejedna o cloveka, kedze sa bezne pouziva iba pre veci a zvieratka...pride mi, ze to posobi degradujuco.
Ale za ten riddlerov meltdown to rozhodne stalo @riddler tebe v zivote museli feministky velmi ublizit moja vestecka gula mi hovori, ze si nejakej nukal svoje pohlavne organy a ona ich odmietla
@staphylococcus Ježiši, nie božechráň takej ani malíček, nieto ešte pohlavné orgány ale nie som zase nejaký hejter všetkých feministiek, aby to tak nevyznelo, hlavne tie emancipačné hnutia z minulosti uznávam, ako bol napríklad štrajk krajčírok v USA (ktorý nebol iba o nejakom mužsko-ženskom konflikte, ale riešil postavenie zamestancov, bola to skôr triedna záležitosť), len z niektorých tých súčasných sjw stvorení mám nočné mory
@staphylococcus ja neviem, mne to pride naopak milsie nenazvat ma v ankete "on/a" ale radsej ono. Ale cisto muzsky rod mi tiez nevadi, len to uz nie je take originalne. Idealne je mnozne cislo, ale to sa neda vzdy pouzit. A naviac vsetci sme zaroven aj deti (svojich rodicov). Ehm a z isteho pohladu aj zvieratka (ako monofyleticka skupina)
Len ma prosim nikto teraz neberte vazne, naozaj sa nechcem dohadovat na tuto temu
@36 nie, urcite to nemaz, to je len dalsia hlboko filozoficka birdzovska diskusia s nadpriemernou pridanou hodnotou pre buduce generacie ...ono ked ja sa pravdu povediac k teme neviem vyjadrit, lebo jedina socialna siet, ktoru aktualne aktivne pouzivam je birdz, takze pre mna by sa vlastne nic nezmenilo. Teda... Len by som bola ukratena o debaty podobne tejto, co by asi bola skoda no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale tak existuju este telefone siete tak by sme zili asi jak pred 20 rokmi. Teletext, a plno diskoték v okoli ...
áno síce aj tu to teraz môžeme povedať, že to môžem aj teraz skúšať že chodiť na diskotéky a na koncerty a baliť dievčatá, ale keďže existujú zoznamky tak to využijem.. keď by som mal bez zoznamky zoznámiť sa s nejakou, možno to teraz beriem tragicky, ale určite by som nejakú oslovil.. nemal by som mať inú možnosť..
A stredný rod neni, keď už tak, jediná možnosť rodovo neutrálneho jazyka, krátkym anketovým možnostiam nijako esteticky či inak neubližuje úprava v zmysle "nepísal(a)" alebo "influenceri/influencerky" (tam to generické maskulínum inak ešte aj zostalo a nikto sa z toho zrovna nepojebal, taký si pozorný) - aj keď viem, že trebárs dlhšie texty toto vie mierne štylisticky dojebať. Preto sa tomu viac-menej vyhýba aj jeden blog, na ktorý som tu párkrát linkoval v poslednej dobe. Ale hlavne si furt dáko nevysvetlil, čo má feminizmus spoločné s nacizmom, overreaction much?
Ale za ten riddlerov meltdown to rozhodne stalo
@riddler tebe v zivote museli feministky velmi ublizit moja vestecka gula mi hovori, ze si nejakej nukal svoje pohlavne organy a ona ich odmietla
Len ma prosim nikto teraz neberte vazne, naozaj sa nechcem dohadovat na tuto temu