ale nie zabudnut som nezabudol. Ale stalo sa mi, ze sme sa dohodli, ze pridem na 11:25, potom sme to zmenili na 12:25 a potom zase na 11:25, ale to som nejak...zabudol ale uplne proste, aj ked ma potom presviedcala o tom, tak som neveril, az ked ma historia na ICQ presvedcila o tom, ze fakt posledne rozhodnutie bolo na 11:25...to bolo celkom nemile, bola ma cakat na zastavke a mne nikde
no a raz sa mi tiez stalo, ze som zaspal a kvoli tomu za nou isiel o 5 hodin neskor, lebo medzitym ziadny iny bus nesiel. Ale to bolo o siestej rano, inac na taku normalnejsiu hodinu by som snad nezaspal a ani na tuto skoru vacsinou nezaspim (iba raz som vlastne)
spomínam si na minuloročný letný prípad, kedy som s dvoma "kolegami v liehu" prehýril celú noc a potom prespal nasledujúci deň, na ktorý sme boli všetci dohodnutí so ženami že pôjdeme k vode. tie sa ale zariadili a šli aj bez nás. ja som precitol doma, ale menej šťastia mali moji dvaja kolegovia, ktorých ženy našli spať kdesi pod stromami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
doriti, ešte že si mi pripomenul!
no a raz sa mi tiez stalo, ze som zaspal a kvoli tomu za nou isiel o 5 hodin neskor, lebo medzitym ziadny iny bus nesiel. Ale to bolo o siestej rano, inac na taku normalnejsiu hodinu by som snad nezaspal a ani na tuto skoru vacsinou nezaspim (iba raz som vlastne)