Cestovat, vela cestovat. A mozno tak cestovatelsky prezit zivot. Pripadne byt horsky vodca. No asi by sa este nieco naslo, ale takto z fleku ma napadlo toto.
Zobrať si hypotéku na byt v Starom meste v Dalmácií a potom žiť z turistov ako väčšina ľudí tam ale to si predstavujem ako Hurvínek válku, pravdepodobne by to nebolo také jednoduché
asi ist robit do oblasti tykajucej sa vesmiru, na to mam ciastocne vzdelanie aj skills, ale mam z toho respekt a bojim sa odstahovat kvoli tomu do ineho statu
a napisat nejaku rozsiahlejsiu prozu a vydat ju, mam pocit ze v mojich textoch je dost osobnych tem, ktore nechcem aby moja rodina citala
Inak chcela som napísať Sibír, nie sever,ale oboje je relevantné
Len mám rozčítanú knižku s povesťami sibírskych etník a zakaždým tam ten národ predstavia a vždy ma rozplače, keď zistím, že tým jazykom rozpráva už len pár stoviek, ak nie desiatok, ľudí
Tak vo všeobecnosti by som chcel byť v nejakom obore špička, na to je už však príliš neskoro a ja som hrozne lenivý kár. A strašne sa to bije s tým, že mám ešte veľké cestovateľské cesty pred sebou... ak Boh dá.
Tak setko co chcem postupne robim... Ale moja fobia je lyzovanie, v den ked sa rozhidnem ist na kopec a spustit sa, tak to sa prekonam.... Plus neznasam sneh. A vdy som chcela ucit a necitim sa ist na to naspat do skoly, ale budem musiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale ísť na sever dokumentovať vymierajúce jazyky by bolo krásne
asi ist robit do oblasti tykajucej sa vesmiru, na to mam ciastocne vzdelanie aj skills, ale mam z toho respekt a bojim sa odstahovat kvoli tomu do ineho statu
a napisat nejaku rozsiahlejsiu prozu a vydat ju, mam pocit ze v mojich textoch je dost osobnych tem, ktore nechcem aby moja rodina citala
Neviem, nedostatok odvahy pre mna nikdy nebol prekazkou.
Len mám rozčítanú knižku s povesťami sibírskych etník a zakaždým tam ten národ predstavia a vždy ma rozplače, keď zistím, že tým jazykom rozpráva už len pár stoviek, ak nie desiatok, ľudí
-veci typu skok z lietadla, a také tie adrenalinové športy kde sa padá...
-začat vlastnú firmu