Dal by som sa do sexi oblečenie, keby mám dobrú ženskú postavu a vyskúšal by som ísť niekam, kde by som zistil to čo mne ako chlapovi sa mi moc u žien nedarí, a to aké je to mať okolo seba tak rozsiahli zástup obdivovateľov a chlapov ...niekedy to obdivujem
Išla som napísať, že žiadna zmena by sa asi neudiala, ale ak by sa mi zmenilo myslenie, tak by som celý deň objavovala zákutia mysle. Inak to, čo by spravila @ladydoga , by som spravila aj ja. Ale bez nej by mi to nenapadlo, takže by som bola zlodejka nápadov. Ale čo, šak to som aj teraz.
ak by som bola chlap, zbalila (resp. zbalil) by som určite rýchlejšie nejakú babu ako žena chlapa (lebo keď som žena, je to pomalšie a som odkázaná na mužský názor na mňa, na požiadanie o ruku zo strany muža atď. a to je niekedy riadne na nervy ), to je podľa mňa výhoda byť mužom, to že sa od nich akosi očakáva vyššia aktivita vo vzťahoch
@mariquittka to podla mňa nie je moc výhoda hlavne keď je muž skôr introvert tak má dost velký problém baliť ženy,v tomto to majú podla mňa práve ženy lahšie lebo aj priemerne vyzerajúca može mať viacero "nápadníkov"
@hetfield
tak ja osobne letím viac na introvertov, hoci som mierny extrovert, aj keď problematický a mám svoje temné stránky a potrebujem sa často vyrozprávať, som trochu otravná a preto vyžadujem od partnera empatiu a nie zdžuba za každé hovno, čo poviem a z duše neznášam vychcanosť
-1 * to co som teraz (x), ked x ∈ ; kde -1 je zena 1 je muz?
kazdopadne ak by som z toho vysiel ako zena, tak by som asi skusil zvrhnut tento nechutny patriarchat za den by sa mi to sice asi nepodarilo, ale aspon by som hystericky vrieskal po ulici a hocikto by mi nieco povedal by iba mainsplainoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A namontovala tú poličku čo sa mi váľa v izbe už rok
tak ja osobne letím viac na introvertov, hoci som mierny extrovert, aj keď problematický a mám svoje temné stránky a potrebujem sa často vyrozprávať, som trochu otravná a preto vyžadujem od partnera empatiu a nie zdžuba za každé hovno, čo poviem a z duše neznášam vychcanosť
-1 * to co som teraz (x), ked x ∈ ; kde -1 je zena 1 je muz?
kazdopadne ak by som z toho vysiel ako zena, tak by som asi skusil zvrhnut tento nechutny patriarchat za den by sa mi to sice asi nepodarilo, ale aspon by som hystericky vrieskal po ulici a hocikto by mi nieco povedal by iba mainsplainoval