to kopnutie do brucha, aby potratila ma rozosmialo DD ale urcite by som to neurobil. neviem co by som robil vtedy, ked by som bol mladsi, ale asi by som proste zacal pracovat nech ju aj seba uzivim...
to by som spravil aj teraz, resp. teraz uz nemusim koncit skolu a pracovat, lebo uz pracujem
podakovala? ty sa zobud do reality chlapce... kopol by si do brucha svoju tehotnu frajerku? potom si dobre zasluzis nakopat do guli ty jebko... ak mas naozaj 21, tak mi je fakt luto kam tento svet speje.
@6 to že nezaložim hned anketu neznamená že neviem založiť lepšiu aj ked momentálne ma nič nenapadá a nepovedala som že táto je práve zlá ale vidno to skôr na tvojich ostatných "super" anketách a forach kde sa ukazuješ ako čisty k...t
@8 uplny suhlas........kopnut tehotnu babenu do brucha tak to moze napadnut iba choreho cloveka... sak pri tom nebola sama!!! tak ked chces niekoho kopnut tak jedine seba a presne tam ako pise Keuska. Niekto by sa tu mal nad sebou zamysliet a velmi!!
@Warcraft3 tebe už asi naozaj j..., kopnúť tehotnú do brucha? hádam si zošalel, namiesto toh aby si sa tešil, že máš potomka, tak ho zabiješ? nemáš apsolutne morálne princípi. Kde si pre boha vyrastal a kde pre boha žiješ? v 3. storočí pred kristom?
Zakladatel diskusie je pekne-krasne nic viac ako p*cus co ma v hlave nasrate a ze ma 21 rokov tak to je pekna ch*jovina... mam 20 a ani mne a ani nikomu v mojom veku nenapadne nikdy v zivote (nepocul som to od nikoho az doposial - ba ani od mladsich alebo starsich) takato maximalna kktina ako jemu...
...takychto ludi upalit na hranici...
Dal by som mu cestny titul, da sa to Tomas? Nieco ako - K*K*T*J*E ... ako: Kripel, Ktoremu To Jebe Extremne
Fakt podarená diskusia že kopať do brucha aby potratila je to smutné že ťa toto može napadnúť...to by si zabil časť seba...prikláňam sa ku väčšine chorý nápad
nefim ja by sem sa potešil XD nevem pride mi to take ze milee .. ale nedal by som jej kopak to ne a kopat do brucha uz fobec.. keby som ju mal rad zostau by som snou ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@5 zaloz ty nejaku a ukaz ze si lepsia
to by som spravil aj teraz, resp. teraz uz nemusim koncit skolu a pracovat, lebo uz pracujem
nezasluži sim kopnut do guli...zasluži si vykastrovat už len za tie myslienky
...takychto ludi upalit na hranici...
Dal by som mu cestny titul, da sa to Tomas? Nieco ako - K*K*T*J*E ... ako: Kripel, Ktoremu To Jebe Extremne
vymyslite čo by ste mi spraveli