aa cele si to pokazila... keby si dala aj "mysleli" s i, mohla si sa aspon vyhovorit, ze ti nefunguje y na klavesnici :/ ... ale k teme... ze sa mu doma upchalo wc tak prisiel vyuzit to v restike?
pánečky-bečky... dievča, nerada hovorím také veci, ale už keď vidím, že 14 ročné dievča nepozná "Y" tak mi je do plaču.... aj tak nechápem, podľa čoho si určuješ "i,y"... lebo v slove mislíš máš "i" a v slove mysleli zas "y" jáj čo už? akože sorry, ale je to des!
Ak by sa mi pri mojom šťastí niečo také podarilo vidieť, tak by som sa usmiala ako sa pri tej predstave usmievam práve teraz a hneď by som mala lepšie náladu.
Lebo prvé čo by mi napadlo je: ešte na tom nie som tak zle
(no možno ho niekto doma prepadol, ukradol mu šaty a zostalo mu len pyjamko)
ja som sa raz na strednej cudoval, ked som uvidel spoluziaka v takej kombinacii pyzama a teplakov. az po dlhsom case som sa dozvedel, ze to je hip-hop suprava za 15000 Sk
@E12 máš pravdu čo sa týka tej gramatiky,tak už nepíšu ani absolventi pomocnej školy. Čo sa týka témy tak by mi to skôr pripadalo ako nepodarená reklama na Nescaffé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A o tvojej gramatike som si ako prvé pomyslela dlhý vulgarizmus.
Lebo prvé čo by mi napadlo je: ešte na tom nie som tak zle
(no možno ho niekto doma prepadol, ukradol mu šaty a zostalo mu len pyjamko)
nechapem preco by som to mala akokolvek riesit, usmiala by som sa na neho