preskúmal svoje telo z inej perspektívy, skúsil si šaty , spieval ženským hlasom a obdivoval by som si asi oči a vlasy
urobil si melancholickú profilovku a potom by som sa opil a prežral pizzou ... a ešte bozkával s nejakou inou ženou a nechal sa pri tom natočiť na video
Ani neviem, nič špecifické nemám.
Možno by som si spravil(a) "mini prieskum", a zvažovala by som, ako sa na niektoré veci pozerajú chlapi z ich mužskej perspektívy a ako ich vnímajú, a ako tie isté veci vnímajú ženy. A na základe toho by som si utvorila názor, či a aké veľké sú disproporcie v názoroch a pohľadoch na tú istú vec/situáciu u dvoch opačných pohlaví.
A možno by som sa ešte niekde pobila, chcela by som zažiť takú mužskú bitku na vlastnej koži D
ale sranda inak, ako nam baby furt vycitaju, ze sme nadrzanci a kurevnici a lala - este len par hodin by boli chlapmi a uz by masturbovali a balili zeny
Ako ja to môžem robiť aj ako baba (okrem toho honenia , ale reakcie okolia sú iné .. proste brácho by mi päsťou do brucha nedal, ale keby som chalan, tak by sa dal vyprovokovať na bitku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
urobil si melancholickú profilovku a potom by som sa opil a prežral pizzou ... a ešte bozkával s nejakou inou ženou a nechal sa pri tom natočiť na video
all time
ak hej, tak len panikárila a hanbila sa a hľadala kastingy do filmu o trpaslíkoch
ak by som bola vysoká tak nejako normálne, tak by som panikárila, že si nemám čo obliecť a do ničoho sa nezmestím
Možno by som si spravil(a) "mini prieskum", a zvažovala by som, ako sa na niektoré veci pozerajú chlapi z ich mužskej perspektívy a ako ich vnímajú, a ako tie isté veci vnímajú ženy. A na základe toho by som si utvorila názor, či a aké veľké sú disproporcie v názoroch a pohľadoch na tú istú vec/situáciu u dvoch opačných pohlaví.
A možno by som sa ešte niekde pobila, chcela by som zažiť takú mužskú bitku na vlastnej koži D
» www.birdz.sk/webka/stenatko/...
myslela som na toto (našla som ):
» www.birdz.sk/webka/demoniqan...
A keby som vedela, ze je to len na den, tak by som nieco ukradla a keby som aj bola na kamere, nestihli by ma v muzskej podobe najstn.
A chcela by som sa pobiť s mojim frajerom alebo s kamarátmi alebo s bráškami
A išla by som na futbal/hokej poriadne povzbudzovať
A večer na nejaký hardrockový koncert si zaskákať do poga
Keď sa tak dívam, čo píšem, tk musím vyzerať ako nejaký výtržník
Ako ja to môžem robiť aj ako baba (okrem toho honenia , ale reakcie okolia sú iné .. proste brácho by mi päsťou do brucha nedal, ale keby som chalan, tak by sa dal vyprovokovať na bitku
ale takto ma to nebaví ... len na ten 1 deň by som bola drsná