Raz som 3 mesiace klamal jedneho cloveka ,ale svedomie mi nedovolilo v tom pokracovat , lebo som ho mal rad. Bola to velmi poucna skusenost, naucila ma, ze koho TO NAOZAJ MRZI , prizna sa dobrovolne a sam od seba.
Takze ak mi niekto klamal, a povie mi to sam od seba = odpustene.
Ak na to pridem ja, potom uz prepac nic neznamena, lebo keby ho to mrzelo prizna sa sam.
ešte tam chýba možnosť "iné" ako u mňa platí také pravidlo, že keď ma raz niekto podvedie alebo v niečom proste podrazí, tak ja sa s ním/ňou už spriateliť nedokážem. Ja proste nedokážem tomu človekovi znovu pozrieť do očí a priateliť sa s ním tak ako predtým keď viem čo spravil..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nič vážne, len som bola cca pol roka v piči.
Ale inak fajn.
Kamarátime sa znova.
dala som jej druhú šancu a ona to urobila zase...
momentálne medzi sebou nekomunikujeme (ach)
Takze ak mi niekto klamal, a povie mi to sam od seba = odpustene.
Ak na to pridem ja, potom uz prepac nic neznamena, lebo keby ho to mrzelo prizna sa sam.
ak je to veľmi ošemetná záležitosť, resp. prezradením by sa všetko skomplikovalo, tak by som to pochopila práve preto, lebo som kamoška
ak by to bolo niečo o mne, alebo niečo podlé, už by najkam nebolo
ale zasa na druhej strane, najkam neznamená, že človek nemôže mať svoje tajomstvá, resp. že ich musí kamoške povinne vyklopiť.........
ak by som z kamošky dačo také ťahala nasilu, bola by to moja vina, ak by klamala.......
howgh