Prísť na letisko narýchlo zbalený, pozrieť sa na tabuľu odletov, vybrať si čo sa mi zapáči, prísť k pultíku, spýtať sa či je ešte voľné, kúpiť letenku a odísť. Len tak. Neohlásene, proste som mal na to náladu. That's the dream.
a este bývať, študovať niekde mimo slovenska... niekde kde to nepoznam, kde je iny život ....aj ked mam z takýchto vecí strach ale chcela by som sa prekonať a vyskúšať to
už som sa raz flákal, rád by som sa flákal znova...len tak, pre potešenie, neznámymi miestami a najlepšie s malým, alebo žiadnym obnosom peňazí...nech to má šťavu...
skydiving na Novom Zelande ale to sa mi splni uz coskoro potom precestovat pol Ameriky ..aj to sa mi coskoro splni ist do australia ..vlastne aj to a proste zit crazy nesputany zivot ..a to zije mvlastne ...zijem svoje sny nic mi nechyba
cestovat...vela. bezhlavo.
jazdit na poriadnej motorke: caferacer
skomponovat mega song
zit
milovat
letiet
rozbit nieco velmi drahe
trieskat taniermi o stenu
koncertovat na velkom podiu
*napady s hviezdickou*
mat vsetko a hned.
Vlastne nie čo chcem skúsiť ale ako chcem žiť: Žiť si svoj život a nebyť spútaný týmto systémom. Proste žiť šťastne a slobodne... Nájsť ženu svojich snov... Veľa cestovať...Veľa čítať a zbierať informácie... Nezaťažovať sa zbytočnosťami a riadiť sa mottom: Pokiaľ nejde o život ide o hovno. Ešte sa chcem naučiť jazyky Je toho strašne veľa
@46
nebyť sputaný týmto ,,super" systémom musi byť skvelý pocit, ale na slovensku sa asi nedá zažiť.. a všetko ostatané sa dá dosiahnuť s troškou šťastia a na cestovanie s peniazmi
@openmindedfreak tak na hento nemusí být ani strašne velké, stačí aj niekolko, len pár barelov crude oil denne..
(a hoci aj ted, ked je na ročnom minime..ä ( "viac-mesačné minimá
chcem nájsť miesto kde nie je ani prizima ani priteplo a spať tam vonku, stráviť čas na ekofarme, pár dní v tme a osamote, prejsť labyrint v Zlej diere, papať dmt v bezpečí a hubičky na lúke, dlhý výlet so stanom, dlhý výlet bez stanu, dlhý výlet na bicykli, island, fínsko, mongolsko, škótsko, kanadu, južnú ameriku, nový zéland, austráliu, indiu a nepál, tichomorie, noc v tijuane, ameriku 50-60tych rokov, woodstock, aspoň ten poľský teda...
ó, a ešte nebyť sklamaná sama zo seba, to by som veľmi rada zažiť
niečo úplne mega adrenalínové napríklad zoskok s padákom ( aj keď by som asi plakala od strachu celú cestu dole )
úplne viem že by som to ľutovala, ako aj všetky moje " jé poďme na kolotoč" a potom vrešťanie " mamííííííí, ocíííí, ja už budem dobrá len to stopnite dakto "
alebo bungeejupming alebo tak
a strašne by som chcela vedieť aké je to ísť horskou dráhou
áno aj na tej by som 200% plakala
ísť dakde ďaleko stopom...ale pracujem na tom, v polke júna plánujem vypadnúť
ísť fotiť tatry...toto ma serie strašne, že som neni schopná sa tam dokopať, ale v zime na turistiku v tatrách fakt nie som stavaná, chcem to tam pekne zelené
spraviť certifikát a dostať sa do Holandska na vysokú....aj na tom idem pracovať dorobím tú sprostú sočku vo februári a mám pokoj, dám výpoveď a idem do pjač.
ale ako inak mám celkom dlhý to do list, ale toto sú také najbližšie realizovateľné....keď splním toto posúvam sa ďalej
@antifunebracka že ťa baví vkuse moralizovať keď už si to vážne nevieš odpustiť, tak ma, prosím, aspoň netaguj. nemá to význam, tvoj názor ma nezaujíma a z tvojho prístupu súdim, že si nikdy žiadnu drogu nevyskúšal, takže by bolo fajn sa ku nim vôbec nevyjadrovať
jebat chlapca do riti, koks, byt djom hrat pred davom hocikolko ludi, skocit z lietadla s padakom, potapat sa uuuplne hlboko v mori na krasne opustene stare miesta, vyjst na miesto kde je uplne najkrajsi vyhlad zo zeme na vesmir kde vidno vsetky hviezdy, astralne cestovat
@lemontreegirlyesyours bohuzial ked budes lezat sfetovana niekde na spinavej lepkavej podlahe, uz ta nebude mat kto zachranit, ale zial na moje slova si spomenies az potom @86 tak prepac, no. tu je tazko rozoznat kto co ako mysli @thunderstorm akoby na tom bolo nieco zle, ze som nevyskusal ale zjavne mas velmi detske nazeranie na svet este prajem ti silnu zavislost, presne ako si nevedomky prajes
@antifunebracka ano to som ja ..nonstop sfetovana..uz to vela ludi skusalo (aj birdzakov) a zatial som nepocula o ziadnom co skoncil ako podla tvojich veštieb
@dumbledore nepovažujem sa za beatnika, inšpiráciu čerpám skôr od spisovateľa nesúceho pseudonym Bruno Traven a od ľudí, ktorých som v živote stretol a ukázali mi iné cestičky...
@lemontreegirlyesyours nehovorim, ze si, ale smerujes k tomu... a to je zlate, ze este si od nikoho z B. necitala, ze by to bolo zle, preto to ides automaticky skusit mentalny vek nanajvys 11 rokov toto. skus sa ale napr spytat schizoofrenika na jeho zivot, abo si precitaj jeho blogy, urcite ta to prijemne naladi na taketo zazitky. ale hovorim, smelo do toho, niektori ludia nedaju proste na varovania, musia sa vzdat dobreho zivota a siahnut si na to dno. aspon sa oddeli zrno od pliev @openmindedfreak nefajcim cigaretle ani som si nikdy nedal poldecko - este nejaka pripecena otazka?
@antifunebracka za prvé to neboli otázky, asi si sa ešte nenaučil ako sa formuluje také niečo a za druhé ti neverím... ale vlastne to je jedno, veď ty si tu odborník od všetkého...učte sa deti od neho, bude to stáť za to...
Tak moja zodpovedná časť odpovedá na otázku: Našetriť si s priateľom v čo najkratšom časovom úseku na byt vlastný byt (cca. 5 rokov)
A moja spontánna hovorí: Dať si zväčšiť prsia, skočiť bandží- džumping, ísť do Ázie a tam na trhoch ochutnať čo najviac nezvyčajných jedál a mať "nožnice" s nejakou peknou prostitútkou v Amsterdame
chcem skočiť z lietadla .. S padákom samozrejme. Inak mám za sebou » www.hurricanefactory.com/... toto, čo je odnož skoku z padáku. A trochu lacnejšie a určite bezpečnejšie. jerenimooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
napr
a este bývať, študovať niekde mimo slovenska... niekde kde to nepoznam, kde je iny život ....aj ked mam z takýchto vecí strach ale chcela by som sa prekonať a vyskúšať to
A prečo to neuskutočníš ? ved to nestojí rak veľa a máš plno spomienok aj vo forme videa a fotiek
vyzeráť hriešne dobre
a aj tá 1 je dobrý nápad ale to spadá k tým financiám
@bitter Niekde som nenapísal, že to raz nespravím, dokonca asi aj viac krát, lebo rád by som tak sám skočil, nie tandemovo.
@sugy1 hej to je pekné
@thrwtchr si to zapis na checklist!
jazdit na poriadnej motorke: caferacer
skomponovat mega song
zit
milovat
letiet
rozbit nieco velmi drahe
trieskat taniermi o stenu
koncertovat na velkom podiu
*napady s hviezdickou*
mat vsetko a hned.
no to je fakt už choré, že mu nevie niekto drbnúť z palacinkárom po prašine
Naučiť sa kresliť a nakresliť "One Shot" Mangu...
Ísť na výlet do Japonska alebo USA.
Zbaliť dievča v knižnici
jo a nejaké drogy ešte
dostala som navianoce .D
ale v ramci vyskúšať, sa to klasifikuje ako done, čiže už done
@39
nebyť sputaný týmto ,,super" systémom musi byť skvelý pocit, ale na slovensku sa asi nedá zažiť.. a všetko ostatané sa dá dosiahnuť s troškou šťastia a na cestovanie s peniazmi
a tiež @39
@delica
(a hoci aj ted, ked je na ročnom minime..ä ( "viac-mesačné minimá
..potom už :p
chcem nájsť miesto kde nie je ani prizima ani priteplo a spať tam vonku, stráviť čas na ekofarme, pár dní v tme a osamote, prejsť labyrint v Zlej diere, papať dmt v bezpečí a hubičky na lúke, dlhý výlet so stanom, dlhý výlet bez stanu, dlhý výlet na bicykli, island, fínsko, mongolsko, škótsko, kanadu, južnú ameriku, nový zéland, austráliu, indiu a nepál, tichomorie, noc v tijuane, ameriku 50-60tych rokov, woodstock, aspoň ten poľský teda...
ó, a ešte nebyť sklamaná sama zo seba, to by som veľmi rada zažiť
úplne viem že by som to ľutovala, ako aj všetky moje " jé poďme na kolotoč" a potom vrešťanie " mamííííííí, ocíííí, ja už budem dobrá len to stopnite dakto "
alebo bungeejupming alebo tak
a strašne by som chcela vedieť aké je to ísť horskou dráhou
áno aj na tej by som 200% plakala
a potom mam take neslusne,ktore sem nebudem pisat xi xi
ale nebudem to tu tak nahlas...
stačí, že @dee99 vie. :happy:
ísť fotiť tatry...toto ma serie strašne, že som neni schopná sa tam dokopať, ale v zime na turistiku v tatrách fakt nie som stavaná, chcem to tam pekne zelené
spraviť certifikát a dostať sa do Holandska na vysokú....aj na tom idem pracovať dorobím tú sprostú sočku vo februári a mám pokoj, dám výpoveď a idem do pjač.
ale ako inak mám celkom dlhý to do list, ale toto sú také najbližšie realizovateľné....keď splním toto posúvam sa ďalej
-jest homara,slany kitkat
-plávať so zralokmi
-ist do amsterdamu,berlina,sydney,moskvy a tokia
-koncert cannibal corpse,slipknot
:p
@antifunebracka #81 ..tak nemusí byt zato sprostá "en-block..
som myslela že 2 smaile stačia na pochopenie irónie (najma v tesnej nadvaznosti na #82
dovi :letim:
@86 tak prepac, no. tu je tazko rozoznat kto co ako mysli
@thunderstorm akoby na tom bolo nieco zle, ze som nevyskusal ale zjavne mas velmi detske nazeranie na svet este prajem ti silnu zavislost, presne ako si nevedomky prajes
@92 ah, to je už ten zvyk z angl.
@openmindedfreak nefajcim cigaretle ani som si nikdy nedal poldecko - este nejaka pripecena otazka?
A moja spontánna hovorí: Dať si zväčšiť prsia, skočiť bandží- džumping, ísť do Ázie a tam na trhoch ochutnať čo najviac nezvyčajných jedál a mať "nožnice" s nejakou peknou prostitútkou v Amsterdame
(berte ma s rezervou s tým sexom... drbe mi už z bioly)