v bruseli by som si zas a znova pozrela mini-europe a atomium a taký jeden kostol... obostavaný obchodmi, či čo to bolo ale celkovo ma to mesto moc nezaujalo.
v londone hampton court a všetky možné parky a záhrady. ale celkovo mám dojem, že som videla asi tak 5% toho, čo sa tam dá vidieť, takže ťažko povedať. ale do londonu by som sa hocikedy vrátila. kvôli tej jeho štýlovej atmosfére a hudbe
v Bruseli Trhové námestie, najlepšie aj s tým rozkvitnutým kobercom, aj keď viem, že by ma nakoniec štvalo, koľko je tam ľudí potom mini Európu a neviem, len tak sa poprechádzať po centre a po nejakej parkovej zóne. Brusel ma až tak nenadchýňa možno múzeum komixu by mohlo byť zaujímavé
v Londýne som už bola a keď tam pôjdem zas, určite pôjdem do National History Museum a Science Museum a pokúsim sa kŕmiť veveričky.
neviem, mne sa brusel moc nepacil... akoze tie institucie EU som si pozrel, aj z daleka to atomium, neaku tu zmenseninu, ale nic sa nechytalo na zmenseniny Minimundus - v Klagenfurte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
v londone hampton court a všetky možné parky a záhrady. ale celkovo mám dojem, že som videla asi tak 5% toho, čo sa tam dá vidieť, takže ťažko povedať. ale do londonu by som sa hocikedy vrátila. kvôli tej jeho štýlovej atmosfére a hudbe
no neviem to by som si dopredu musel asi naplanovat, ale najlepsie vsetko ^.^
v bruseli by som chcel vidieť kamaráta v tlmočníckej kabínke.
v londýne jednak hasídsku štvrť a jednak pracujúceho brata.
v Londýne som už bola a keď tam pôjdem zas, určite pôjdem do National History Museum a Science Museum a pokúsim sa kŕmiť veveričky.
a brusel ma vôbec neláka, takže asi nič.
Londyn je na tom lepsie
parky
náhodné uličky