veľa toho je... ako chcela by som s ním stopovať niekde k moru, ísť na horskú dráhu a tancovať s ním aspoň raz za tie dva roky sme spolu ani raz netancovali...
nenazval by som to prave snami, ale kazdopadne by som sa s nou rad dozil staroby, aby sme boli zdravi, mali zdrave deti, domcek niekde na vidieku v taliansku, dostatok penazi. bezne veci.
a z kratkodobeho hladiska: ist aspon na 2 tyzdne do talianska, pochodit florenciu, benatky, toskansko, taliansky vidiek
Z dlhodobeho cca to co @trdelniiiq a precestovat svet s nim.
Sa mi to uz aj plni, za 2 mesiace ideme do Pariza.
Z krátkodobého: isla by som na Kubu a Bora Bora. Achhh
a k veci...a tak zhruba ako vacsina pretripovat letom svetom stopom kam by sa nam chcelo, skusit couchsurfiiing, potapat sa v peknych vodach a pocuvat pritom hudbu. mozno aj na lod lasky by som siel
skusit nejake extremne sporty ...je toho dost nebuudeme sa nudit
chcela by som s ním bývať, ísť žiť samostatne, každé ráno sa prebúdzať vedľa neho. a chcem ísť k moru cez leto! na stanovačku, na festival. najebať sa do mesta, prejsť sa do lesa, SNG, SNM, SND, kino. Cestovanie, chystáme sa do Kodane v marci... jasneeee, všetko možné!
svatbu... viem že to znie asi moc obyčajne... ale pre nás to nie je obyčajné kedže sa vziať nemôžeme.... ale raz sa vezmeme ... možno nie tu na SR , ale to už je jedno .... a taktiež aj spoločné byvanie a krásny dlhý šťastný život v zdravý a plný našej lásky
voziť sa celý deň električkou
ležať na streche a pozerať na letnú nočnú oblohu
bozkávať sa vo výťahu
spať spoločne vo veľkej posteli plnej vankúšov
stanovať
stavať domček na strome
potom tam prespávať
behať po lúke
smiať sa z trávy
len tak ležať na posteli v jeho objatí
pozerať sa mu do očí až kým jeden z nás neuhne pohľadom
rozprávať sa o nezvyčajných veciach
hlavne byť spolu a šťastní ale určite by som s ním rada cestovala, zažila veľa...
no momentálne v podstate jeden konkrétny sen mám, ide na celý semester ďaleko preč dúfam, že to náš vzťah upevní a nie rozloží...
naj kamarat je na Sri Lanke a ja tužim ist tiež niekde daleko do inych krajin...tak by som rada s priatelom šla niekde na dovolenku ..obaja sme zhodnotili ze norsko by cez leto bolo fajn vies do buducnosti sa zatial nepozeram
cestovať chcem asi zo všetkého najviac. či už s partnerom alebo bez neho. a neviem si predstaviť, že by môj partner "zvládol" cestovať so mnou (v zmysle, že by mu to asi nedovolovala škola resp. práca). a keďže nechcem vzťah na diaľku ešte tých pár rokov to nevidím na niečo vážne
hm.. cestovat (s ním)
vela debatovať....
...ale niekedy su slova zbytočné
splývať aj iným spôsobom.... :ble:
a zároven byť oddelený na čas...
...lebo práve to nasledne zbližuje :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
ale mesiac by mi stacil...
vlastne ISS taktiez
ale najprv treba najst toho priatela
@3
Ale už je neskoro.
a z kratkodobeho hladiska: ist aspon na 2 tyzdne do talianska, pochodit florenciu, benatky, toskansko, taliansky vidiek
Sa mi to uz aj plni, za 2 mesiace ideme do Pariza.
Z krátkodobého: isla by som na Kubu a Bora Bora. Achhh
ísť na taký poriadny roadtrip.
odsťahovať sa do domčeku kúsok od pláže.
precestovať s ním kus sveta.
a xyz ďalších.
a k veci...a tak zhruba ako vacsina pretripovat letom svetom stopom kam by sa nam chcelo, skusit couchsurfiiing, potapat sa v peknych vodach a pocuvat pritom hudbu. mozno aj na lod lasky by som siel
skusit nejake extremne sporty ...je toho dost nebuudeme sa nudit
ležať na streche a pozerať na letnú nočnú oblohu
bozkávať sa vo výťahu
spať spoločne vo veľkej posteli plnej vankúšov
stanovať
stavať domček na strome
potom tam prespávať
behať po lúke
smiať sa z trávy
len tak ležať na posteli v jeho objatí
pozerať sa mu do očí až kým jeden z nás neuhne pohľadom
rozprávať sa o nezvyčajných veciach
ale to by sa dalo len s tým, mojim vymysleným
ale je to individualne ako sa kto z toho dostane a dozije este tych par rokov aj po smrti zivotneho partnera..
no momentálne v podstate jeden konkrétny sen mám, ide na celý semester ďaleko preč dúfam, že to náš vzťah upevní a nie rozloží...
@patuskoo umri
vela debatovať....
...ale niekedy su slova zbytočné
splývať aj iným spôsobom.... :ble:
a zároven byť oddelený na čas...
...lebo práve to nasledne zbližuje :-S
a v budúcnosti asi bývanie, svadba, rodina, ale to by najskôr nejaký partner musel byť
...nemám parterku
K veci : Keď si nejakú nájdem, sny sa možno stanú realitou