Zaujíma ma, čo by ste chceli v svojom živote zažiť. Napríklad niektorí by chceli zažiť nejakú žúrku na lodi, cestu okolo sveta, ísť do vesmíru alebo čo ja viem čo. Tak sa pýtam vás, čo by ste chceli vidieť, zažiť alebo tak.
Veľa veľa veľa dobrých festivalov a veľa pekných výletov na pekné miesta s dobrými ľudmi a vidieť čo najviac z tejto planéty a samozrejme ísť do vesmíru
ale zažiť by som chcel vela veci a väčšinou to ide podla nalady... napr. chcel by som aby sa "kamarat" rozišiel z frajerkou aby sa mu to všetko vratilo ako sa namna vyjebal a zmenil sa na bomby.... chcel by som aj prežiť pocit slavy čo sa tika hudby..samozrejme nie ako modernu hudbu že su slavny a pritom to su sračky myslim ako normalne profesionalnu hudbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
....ja viem, neni to uplne to na co si sa pisala ale tiez je to odpoed na otazku...
@smis - Tak to radšej na Birdz ani nechoď.
Vitaj späť !!!
ja by som chcel zažiť,to čo je po smrti,túžim po tom,ale zatiaľ sa to nedá...
ale veľké sny nemám. Skôr si dávam také, čo sa dajú ľahšie splniť.
úplne súhlasím ..
Myslím, že traja.
Proste žiť naplno, užívať si svet, byť šťastná a voľná, nájsť svoj zmysel života a pokoj v duši.
A potom sú tu samozrejme aj také veci ako zoskok padákom, bungee jumping, plávanie s delfínmi, akrobatický let lietadlom..