Hanbil by som sa za seba, že ma premohli tak prízemné ľudské potreby. Múdry človek, ako ja, vie žiť naplnený život nieže "aj" bez partnera, ale "jedine" bez partnera. Ja som na také veci priveľmi inteligentný.
Neviem, napadá ma asi to na čo myslí ako skoro každý chlap alebo každý druhý, keď už má možnosť, no zhrniem to napokon pekne, že bol by som šťastný bez seba a môj život by prebiehal ďalej aj s koníčkami, iba by som mal možnosť viac chodiť do prírody a von s ňou..
No a samozrejme pomoc by bola na mieste aj voči nej, ja som priateľku ani nikdy nevnímal ako slúžku a niečo také, aby za mňa robila polovicu alebo 3/4 vecí. Ja si viem viem aj ženské veci spraviť, napríklad včera som si zašil také trenky, lebo ich mám rád a som s nimi vžitý a neboli na rozsypanie
dal by som si s ňou DMT, ľahli by sme si vedľa seba, zavreli oči a zhlboka dýchali, a v tom momente keď tak veľmi špecificky udrie jeho účinok že si človek osamote potrebuje privolať dmt bytosť na objatie, by sme sa skúsili pritúliť navzájom, lebo som veľmi zvedavý aký by to malo efekt.
ak by to bolo príjemné, tak by sme sa túlili ďalej. ak by to nebolo príjemné, čo je tiež veľmi možné, tak by sme si ľahli naspäť vedľa seba, a dýchali a meditovali tak ako je na to ten stav určený.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ak by to bolo príjemné, tak by sme sa túlili ďalej. ak by to nebolo príjemné, čo je tiež veľmi možné, tak by sme si ľahli naspäť vedľa seba, a dýchali a meditovali tak ako je na to ten stav určený.