@4 Akože, pokojne ďalšiu jednu, nech nekecám, ale aby v nej boli produktívne nápady, ktoré v tejto nie sú a tak by som jednu mohla venovať kariére a druhou by som ostala čloVEKOM.
@0 xDDDDDDD to som fakt nečakala že tu nájdem pri otváraní diskusie
a chcela by som vedieť čítať myšlienky, teleportovať sa, naučiť sa akýkoľvek jazyk za hodinu, mať 54 kg na svoju výšku, vedieť spievať, vedieť kresliť, byť šarmantná, dokonale vychovať svoje dieťa, jesť bez toho aby som pribrala, fajčiť bez toho aby to ohrozilo moje zdravie, piť bez kocoviny, bozkávať sa s Heathom Ledgerom a vedieť šetriť!
vselico , to keby som tu mal vypisovat tak by som tu bol do rana
@obliviate a preco si taka skromna ? ked uz snivame tak poriadne aspon 3000 mesacne no a dost bolo snivania ja budem rad ked budem mat 500 € ked si najdem novu robotu
@najivna čítat myslienky, rychlejsie sa ucit, mat bezodnu penazenku plnu penazi , vediet teleportovat sa a naucit sa super varit, byt skvela, byt uzasnou mamou a tak dale
no veľa vecí, čo sa chorôb týka , ako nie, že ich chcem, ale chcem , aby zmizli, ale teraz najviac túžim presťahovať sa zatiaľ je šanca taká 30%ná, ale verím tomu, že nič z toho
byť prirodzene pekná mať prirodzene ryšavé vlásky a bledú pleť, mať ateliér, neobmedzené množstvo látok, farieb, vzorov, štetcov ...... nájsť niekoho milého opačného pohlavia, .... ,,konečne,, toť vše
Zmaturovať, odísť s mojim priateľom kamsi do pi.... a nevrátiť sa nikdy do tejto krajiny, možno zlepšiť vzťahy s niektorými ľuďmi (hlavne mojimi rodičmi) mať dosť peňazí na to, aby som nemusela pracovať, pekný dom, a 2 zdravé deti (najlepšie dcéry, dvojičky).
@purpledrug666 ale ved ja to viem... ale to bola minulost. teraz si zdrava a ak ti aj nieco je, nie je to smrtelne a nevidiet to, taxa uz tolko netrap pre zbytocnosti
Čo by som hrozne chcela a nemôžem to mať? Myslím, že nič také hádam ani nie je. Ja mám všetko. Ocina, maminu, brata, pár priateľov a myslím si, že to mi ku šťastiu stačí.
Noo a tak nebudem si klamať, chýba mi dáky ten chlapec, s ktorým by som si rozumela, mohla sa mu vyrozprávať, objať ho, keď nebudem mať koho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
asi schopnosť lietať (t.j. nejaké krídla)
a chcela by som vedieť čítať myšlienky, teleportovať sa, naučiť sa akýkoľvek jazyk za hodinu, mať 54 kg na svoju výšku, vedieť spievať, vedieť kresliť, byť šarmantná, dokonale vychovať svoje dieťa, jesť bez toho aby som pribrala, fajčiť bez toho aby to ohrozilo moje zdravie, piť bez kocoviny, bozkávať sa s Heathom Ledgerom a vedieť šetriť!
@obliviate a preco si taka skromna ? ked uz snivame tak poriadne aspon 3000 mesacne no a dost bolo snivania ja budem rad ked budem mat 500 € ked si najdem novu robotu
vsetko, co chcem a nemam raz aj tak dosiahnem
@purpledrug666 ty uz daj pokoj s chorobami, ved ziadne nemas. teda aspon tie fyzicke si fakt nahovaras
ale take co sa neda len tak nasilu asi spoznat nejakeho pre mna pritazliveho chlapa...
(nemyslela som si, že toto niekedy zo mňa výjde )
@nikolnika to zas nee, nejsom masochhista
Noo a tak nebudem si klamať, chýba mi dáky ten chlapec, s ktorým by som si rozumela, mohla sa mu vyrozprávať, objať ho, keď nebudem mať koho..