b) červená Octavia II FL 1.8TSi hatchback na denné jazdenie (ale keď si to tak vezmem, mať ten Skyline, uplne by stačila aj súčasná Octavia II pred FL, 1.6 MPi a po čase by som sa možno nechal prehovoriť na nejaký hybridný Prius...
@flussica to mas pravdu nikto sa ta nepytal ale ja sa ta teraz pytam. na zaklade coho si sa ty absolutne nesportovy jedinec ktory nema ani len sportovy image rozhodla pre sportove auto???!!
@foxinka No... A co tak, ked sme boli raz (hm, RAZ... ) v cajovni? Chcela som sediet na tom vyvysenom podiu, ale pritom stale ostat na zemi.
Alebo na chodbach sedavam vselikedy na zemi. A obcas mam nutkanie k nejakemu excesivnemu uniku a napr. na hodine vobec nepouzit stolicku, ale za triezveho stavu si to nakoniec vzdy silou mocou vyhovorim . O tom som sa este nezmienila?
@flussica nie o tom si sa nezmienila a prepac ale vsetko tu menovane co si povedala robia skoro vsetci a neznamena to ze aju radi nizky podvozok na autach
@flussica ano zas som vtipna ale vtipnejsie to bolo ked to moj otec povedal nasej rodinnej znamej ktora ma alzheimer a hovorila na to "Vazne?" Vsetci sa nan ho kukli ze WTF!? lebo mi sme vtedy nemali ziadne auto a on sa usmial sak Bus Metro Walk xD
teraz aby sa nikto neurazil nasa znama s alzheimerom nie je vtip, len my sme sa uz s tym zmierili a komunikujeme s nou ako sa da.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
alebo taketo velke rodinne
a) čierny Skyline GT-R 2012 na víkendové blbnutie
b) červená Octavia II FL 1.8TSi hatchback na denné jazdenie (ale keď si to tak vezmem, mať ten Skyline, uplne by stačila aj súčasná Octavia II pred FL, 1.6 MPi a po čase by som sa možno nechal prehovoriť na nejaký hybridný Prius...
» www.arctictrucks.com/lisalib/getfile...
@pomponchan to aj ja mam take auticko co ty
Alina je zase vtipna?
Alebo na chodbach sedavam vselikedy na zemi. A obcas mam nutkanie k nejakemu excesivnemu uniku a napr. na hodine vobec nepouzit stolicku, ale za triezveho stavu si to nakoniec vzdy silou mocou vyhovorim . O tom som sa este nezmienila?
teraz aby sa nikto neurazil nasa znama s alzheimerom nie je vtip, len my sme sa uz s tym zmierili a komunikujeme s nou ako sa da.