jeden skur*eny koko* mi zrazil autom civavu , presiel jej rovno po hlave a pritom ju videl niezeby mu do cesty vbehla .. potom mi len povedal : 'ja som pocul len ako nieco buchlo nic viac' ... koko*a le ani nezastavil buzerant .. ked mu moj otec povedal
a čo čakaš ? že vodič ma strhnuť volant do protismeru alebo niekde do šancu ? popripade prudko zabrzdiť ??? to spôsobi oveľa viac .... hej a btw. čo robil pes na ceste ?
mala si ju na voditku? ak nie , tak ti treba ! a ak hej tak si davaj na nu pozor jzs, psickarov fakt nechapem niekedy ,ked neviete dozriet na svojich "milacikov" tak potom naco s nimi chodite von?!
isiel hore ulicou pomaly , stihol by v pohode zabrzdit(ale ne ten kkt musi po kktinach pozerat dookola) a nic by sa mu nestalo .... a pes robil na ceste to ze tam proste chodila .. chod sa jej spytat naco ?! ..
npr. pred par dnami sme sli kol dediny, a zrazili sme psa...oco mal na vyber,,,bud sa vyjebeme do jarku alebo ho prejde ....tak ako sry...ale majitel psa si je sam za to zodpovedny , clovek radsej prejde zviera ako by mal rozburat svoje auto a nedajboze by sa stalo nieco jemu samemu.
ja ti rozumiem, viem ake to je, keď ti zrazia psa. Mrzi ma to, asi aj ta toho šoféra. Pevne verím, že to nebolo úmyselné a tiež mu to je ľúto. skús mu to odpustiť....(viem, že to nepôjde hneď)
jemi luto co sa ti stalo ale ,,fakt to je tvoja vina . Bud rada ze este ty neplatis ,keby sa nieco vaznejsie stalo autu alebo majitelovi auta. Sa cudujem ze vobec ten dotycny zastavil,ja by som sa na to vysrala , nemate mat pusteneho psa, a pri ceste uz vonkoncom..
ak by sa neospravedlnil a nezaplatil rozmlátil by som mu asi papulu a aj auto.....Keby toto spravil nejakému našemu psovi asi by som sa neudržal. Súcitim s tebou....
@vanellus tak ty maš ale zmyšľanie spôsobiš škodu tym, že tvoj pes vbehne na cestu a ešte ideš šaleneho hrať ? toto by som si tak vychutnal, že by som nielen predny naraznik ale aj zadny, prahy a nove svetla z teba vysudil nech si zapamätaš, že čo je tvojou povinnosťou ak maš pesa
@frez , mali sme kopu psov , vtedy by som to brala z pohladu " aa chudacik pes" , ale teraz to berem skor z pohladu vodica , vsak aj ona neskor pochopi ze to nieje len tak ist si po ceste , a mat na vyber ci sa vyjebe do jarku alebo zrazi psa...
aj my mame psa a mame ho na zahrade ..ale v zivote by som nenechal branu otvorenu a nechal ho ist co i len na druhu stranu ked pri tom nieco ine robim ...a vzdy aj ked s nim idem von tak ho mam na voditku iba v parku ho pustim ked sedim na lavicke ale aj tam ho mam vzdy pod dohladom ...proste kto sa nestara nesmie sa cudovat
Ne...ja si toto nedokážem ani prečítať keď som zbadala polovičku prvej vety....mala som čivavu, neska sa mi snívalo, že ju mám dať preč a je mi takisto doplaču ako pred 4 mesiacmi keď som ju musela dať iným...a stále sa nedokážem s nimi stretnúť aby som ju videla (sory) Každopádne, pokial je tam to čo si myslím, ja by som to len tak nenechala
@junkychess čo čivava tak ešte nič tam nič nezničiš ak nestrhneš volant alebo prudko nezabrzdiš a od zadu to do teba narve ine auto ...ale už len z principu by som zastavil takí majitelia su neponaučitelní, nenaučia psa, že nema chodiť na cestu alebo nezabezpečia tak aby tam nevošiel ...aspoň im dohovoriť a ak to nieje moja vina a on si to nevie priznať zavolať policiu Raz to môže spôsobiť inu škodu ...popripade sa psovi vyhneš ale zraziš chodca na chodniku
@frez , aale prosim-ta ..ty asi nikdy nepochopis co sa z autom stane ak neprejde nejakeho psa ale prudko sa vytoci volant.. ja si za svojim stojim tak-jej-treba! mozno som bezcitna ale v tomto obranujem skor vodica ako by som ju mala lutovat aka je lamka.
@frez chudak člen rodiny keď sa oňho nestaraš alebo nenaučiš ho nič to maš to iste ako dieťa tiež ho naučiš, že na cestu nema chodiť, že ak mu tam niečo odleti (lopta) tak nema za ňou bezhlavo bežať
mam RTW a od 3 mesiacov vie, že na cestu nesmie isť aj keby som mu tam loptičku hodil, ktoru ma najradšej
@frez ona bola clen rodiny , s bratom spala stale .. ked sme isli perc cakala nas na okne .. ... mam chut ho zabit .. ja viem ze si za to mozem aj sama ale .. aj on mohol pribrzdit alebo aspon zastavit a prist mi povedat ze : a ta vies zabil som ti psa .. a ne nic .. do oci mi povedal ze sa neciti vinny.. koko*
@buffer vidim ze mame stejne nazory . U nas sa stalo najprv to ze sme vytocili volant , vysledok bol - nase auto bolo 3 mesiace v servise, a druhe auto co slo za nami zrazil nakoniec toho psa ...a 2x potom sa nam stalo ze sme zrazili psa, pricom skoda bola v prvom pripade taka ista skoro ako ked sme sa vyjebali do jarku , a v druhom to stalo len kol 12 ecok, nejaka plastova pi.vina sa odjebala z auta.. takze osobne bud by som vystupila z auta a vynadala tym lamkam co vlastnia toho psa a ziadala odskodne,alebo by som sla dalej
@junkychess ja by som im nevinadal ani nič...normal rozhovor, že vaš pes mi vbehol pod auto ...chcete to riešiť cez policiu alebo to odpracete ? ....za predpokladu, že by nebola žiadna škoda ani ujma na zdravi inač policia automaticky ... ja mal auto tyždeň v servise ale to lamy nevedeli zohnať svetlo take ake mne trebalo a nemali dostatok farby na prestriekanie lebo ja som nechcel nech nastriekaju len tu časť kde sa to ohlo ale celu stranu a to bol prvy deň čo som dal spustiť podvozok nižšie nahodil letne dal narazniky na leto a aha
Ja mam na take šťastie psy citia, že mi spôsobia škodu tak robia take kamikaze utoky
@buffer , no tak myslim ze by na teba zacali hucat oni ze si im presiel psa ...akoze mne keby pes poskodil auto asi by som nebola kludna,ale tak jasne policajtov by som automaticky volala ,ale keby nic neposkodil asi by som ani nezastavila my mame ako vidis tiez fajne stastie na psy
@junkychess ako ak by začali hučať tak policiu tak čo nech si hučia
Ešte keď som tu videl tie komenty, že by mi auto rozbili alebo mňa išli biť ešte by som si to nakameroval mi nakupia nove veci akurat ...hoci si myslim, že by si to rozmysleli
je mi to luto a je to hrozne, neviem co by som robila, keby mne auto preslo psa...
ale popravde, je to aj tvoja vina, ze si nevies udrzat psa na dvore, nemal co robit na ceste... mal on stocit volat a nabrat nejaku poulicnu lampu len preto, ze tebe usiel pes z dvora? mal on mat neprimerane vysoku škodu alebo dokonca smrt len preto, ze tebe osiel pes z dvora? on urcite nevybehol s autom na travu len preto aby ti sundal psa, tvoj pes bol na ceste
Akoby sa v meste/dedine jazdilo 150-kou, že by ten vodič nemohol zabrzdiť. Tak jej proste ten pes ušiel, komu sa to nestalo? Veď nehody sa stávajú. My ako chodíme po ceste, tak oco vždy zabrzdí keď vidí psa. Nie je na tom nič komplikované, tým ľuďom sa nemôže nič stať (pokiaľ za nimi nejde iné auto a v takej frekventovanej lokalite by podľa mňa psi nebehali), veď máme pásy, airbag pre vodiča.. Mohlo byť o jeden život viacej. A nie bezcenný, keď ste toho psíka ľúbili.
A ten vodič je kokot. Ak to bolo tak, ako píšeš, tak je to obyčajná špina ktorej by mal niekto zraziť decko, čisto len pre ten pocit, aké to je. A potom si pýtať náhradu za pokazenie auta, že pán buffer. Podľa mňa takíto ľudia nemajú právo žiť, keď si nevedia vážiť životy iných, bezbranných stvorení a nemali by problém zraziť ani dieťa.
Ale ja nie som Boh, aby som súdil. Toť vše. Úprimnú sústrasť dievča.
@buffer D ak na tom som sa silno zasmiala silacne reci..akoze ... " zabijem ta,rozbijem ti auto,podpalim ti dom,lebo si mi presiel mojho psa," .. takisto by som si to nakamerovala, a jediny kto by si uskodil je ten co to spravi .. to je podla nich "rozumne riesenie veci" ..kapem
@darkkizz neviem preco tu taketo sracky pises, ak mas psa, nemas ho na voditku a behne ti pod auto, tak to asi ztazka bude vina sofera. pes nema co robit na ceste, ej to sice smutne ale je to tak. to ci ma psa alebo zviera alebo skrecka, alebo nema, je uplne jedno, proste je to chyba majitela toho psa. neviem odkial vies napriklad ako sa to stalo ( tam to, ze dlha cesta ) a pod, bo napriklad mohol vybehnut spoza stojaceho auta a podobne. tak ci onak, zakonne ma pravdu vodic, pretoze pes nema co robit na ceste
majitelke fora odkazujem, ze mi je to luto, ale mala by si davat vacsi pozor na psika
a @luthien ma pravdu, najhorsie z toho vysiel ten pes a ty chces valat vinu na kohokolvek len nie na seba
aj ja mám čivavku a keby mi ju niekto prešiel autom okamžite by som ho vytiahla z auta a na mieste by som ho zabila alebo prinajmenšom zmrzačila, vyškriabala oči a roztrepala mu hlavu o obrubník....
@darkkizz pes sa ma cvičiť ak to nevieš tak ho zatvor my mame branu open-furt a pes na cestu nepôjde ani na prijazdovu cestu ale po trave bude behať a všade inde
Ak ti pes vybehne z dvora meter pred auto naberieš ho v každom pripade (vlastna skusenosť)
@inequity aj keby si išiel 30 a pes ti škodi do cesty tak nezareaguješ adekvatne aby si ochranil seba auto, okoloiducich alebo psa ....to maš ako jama na ceste tiež keď ju uvidiš nestrhneš volant prudko alebo čo ale už ju prejdeš
My tu mame 70povolenu mame to upravene na kopci ale MF
Airbagy ? pasy ? ....keď by mi strelili airbagy a pasy zaklapli= naraz = škoda, že by museli predať dom asi aby ma vyplatili inač strhnutim volantu riskuješ ľudi na chodniku a vtedy by si bol vinny ty
Lenže ja sa vyhnem niečomu čo beži po ceste a pritom zraziť uvedomelu osobu iducu po chodniku ? ....a ohroziť tym životy inych ? decko ti tiež nevbehne pod kolesa lebo sa mu povie, že cesta fujky fuj nesmieš nehovorim, že sa to občas tiež nestane veď každy pozera telku je to smutne ale rovnako NIEKTO zanedbal NIEČO a vodič to nebol preto sa potom tak zlostite a davate pičungy prečo ten šmejd nedostal nič za to, že niekoho zrazil
@buffer bože veď nehovorím zabočiť, ale zabrzdiť. Keby si zabrzdil na ceste, chodcom nič nespravíš. A ani sebe, keby si išiel tou 30kou. Len kokot by nezabrzdil, keď by mu to pritom nič nespravilo. Keď si nevieš ceniť život, mal by si dostať priúčku.
@inequity nesmieš prudko meniť smer jazdy ani rychlosť ....niekto to do teba napare a toho psa tam nedokažeš nikomu, že tam bol ...ale to sa dozvieš na autoškole ...skôr ide o to, či si ho všimneš keď ti skoči na cestu a keď maš rovno cestu a zrazu HOP meter pred tebou pes ....väčšina strhne volant zabrzdiť nestihneš len pribrzdiš za taku dobu ...v každom pripade ho prejdeš ....ani ona nenapisala či vôbec pribrzdil a aj keby už to nenapiše a nemala to možno ani ako vedieť keď to nevidela ....Ina vec je ak maš psa 20m pred sebou dajme tomu tak pribrzdiš pozrieš speťak či sa niekto nechysta ti vojsť do kufra auta a aj zastaviš alebo prideš k nemu stlačiš spojku a dupneš na plyn a on odskoči ak nemaš HTP-ečko
@inequity ...zabrzdit? LOL a auto co je za tebou co spravi? ten nepochopi co je vo veci, a isto nestihne zabrzdit v cas a nenaburat do teba takze skoda by bola ovela vacsia a to len kvoli nejakemu psovi co si ho majitel nevie uchranit/vycvicit
ok, je mi ľúto toho hafana ale v podstate to bola tvoja chyba, keďže si ho nemala na vodítko a na psa máš dávať pozor aby ti nebehal po ceste...toď môj názor.
Ale tak ten vodič by sa ti mal určite ospravedlniť...tak zo slušnosti.
ja mam pudlika v meste, ked ho vencim, NIKDY ho nemam na voditku a vzdy je na chodniku a to je SLEPY... este aj ked idem cez cestu vyhodit smetie, tak ostane na tej strane pred cestou.... na voditko ho davam jedine ked idem cez hustu premavku, inokedy ked idem cez slabu, tak stoji vedla mna a pocka kym mu poviem, ze moze prejst...
cize zakladatelka mala nevycniceneho psa a nevedela si ho ustrazit (a urcite sa jej nevytrhol taky maly), bud mala otvorenu branu alebo dieru v plote, co je zase chyba len jej/jej rodicov
@n0win0u sračky píšeš ty a pod. k tebe nemám viac čo. Iba že "čítaj".
@buffer vycvičíš čivavu? Ak áno tak gratulujem. Ja som už cvičila hodne NO ale čivavu ešte nie a myslím, že by sa mi to ani nepodarilo. Ale ak tebe... tak klobúk dolu.
@darkkizz tak potom ten pes nema čo robiť na otvorenom priestranstve a ma byť na voditku alebo nekupovať take hlupe psy čo nedokažu sa nič naučiť
Ak to nevie nech nekupuje takeho psa alebo nech ho drži na voditku ...osobne mam s tym večny problem keď moj rtw stretne niečo take male sproste ...ale on je naučeny byť ticho hoci si prajem aby to roztrhal na kusy keď to podlieza a potom uteka pokakane keď naňho zavrči
@darkkizz ak ma tak strasne rada svojho psa, tak by ho nenechala len tak si behat po ceste ( ano viem, civavy su sproste psy, uz len preto si mala davat vacsi pozor ) proste je to jej chyba a zaplatil za to jej pes zivotom
@junkychess ťa trápi že aj keď sa veľmi snažíš tak taký pekný "duckface" nevieš nahodiť? ešte ani farbu si na vlasy normálne nevieš dať a mňa ideš zjebať za výzor, ako sorry dievča ale keď nebudeš vyzerať ako kus vyryhanej večere tak mi môžeš napísať čau
Ako každého normálneho človeka mrzí keď zrazí zviera ale ak ti ušla a neurobil to naschvál tak nevidím najmenší dôvod prečo by ti mal dávať nejaké peniaze alebo kupovať psa. A ani hovoriť že je vinný pretože nieje.
to ta nauci...sak co ti jebe kebyze mam civavu tak ani neotvaram okna koli prievanu aby neuletela a von by som ju nosila len na rukach lebo by ju mohli zozrat vrany
@junkychess tu prejde jedno auto za pol hodiny aj to je vela .. tu je asi taka premavka .. chodnik tu ani nieje ani ziadna poulicna lampa .. sused sice pritom bol ale stal po dverach na schodoch vo vyske asi 1,5 metra videl ho , nemusel stocit volant , stacilo pribrzdit ... ale kktovi nevisvetlis ....
@jaja888@83 tak ako kktovi nevysvetlis ze sa o svojho psa ma starat...dufam ze nikdy nebudes mat deti lebo ak na ne budes davat takto isto pozor tak to si ani nechcem predstavit...
@klaudiqaaa fuu no lepsie byt strapnena pred max 10 ludmi, ako pred 1000kami na AMK -nezavidim- bohuzial nemas ma ako strapnit lebo kapem smiechmi jaka si "znama duck"
@junkychess ja neviem, ale ty si natoľko retardovaná že ti fakt nedochádza že ma to netrápi? ak ti tak strašne ležím v žalúdku len kvôli tomu že som známa a teba si nikto nevšíma ani keĎ si kydneš na hlavu takú gýčovú farbu tak to už chápem, to píče ako ty zabolí neodpisuj radšej, nechcem mať nástenku zajebanú primitívnimi rečami dajakej pičky čo ani nemá súdnosť čau
@3 VED TO BOL LEN PES ?????????????? ....... KOPALA BY SOM TAKYCH KOKOTOV PRIMITIVNYCH AKO TY SI ZE TAKE DACO SI SCHOPNY Z HUBY VYPUSTIT ....... KED MA NIEKTO K NIECOMU CITOVY VZTAH A NAVYSE JE TO ZIVE STVORENIE TAK ASI JEJ NA NOM ZALEZALO A CHCE SPRAVODLIVY TREST... TY MAS K DACOMU CITOVY VZTAH? ZREJME OKREM SEBA NIE VSAK? ZEBY SI AJ TY RAZ ZAZIL TAKY POCIT JAK ONA TI PRAJEM... NECH VIES AKY TO JE POCIT MOZNO NABUDUCE POTOM BUDES PRI TAKYCH DISKUSIACH DRZAT HUBU.
Mne zrazilo psika vcera je jar a on utekal za fenou cez cestu a nestihol tam dobehnut to ze mi ho zrazilo je mi hrozne moc luto moc som ho lubila strazila som si ho ako oko v hlave ale nepomohlo stacila sekunda otvorit dvere do pivnice cez pivnicu vybehol von vzadu mame neoploteny dvor a tade sa dostal dopredu na cestu kde ho zrazilo auto neviem kto ho zrazil a ani som nastastie ten naraz nevidela asi by som to neprezila no nehnevam sa na sofera pretoze moj Hary urcite pod kolesa bezhlavo vletel .... je to smutne ale kruta pravda uz s tym nenarobim nic ... tiez to bol clen rodiny mala som ho dva roky ... slzy ktore mi uz stihli za nim vytiect sa nedaju spocitat ale mala som si nan dat pozor no bohuzial nestihla som ho chytit ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
a navyše to bola čivava.... to si človek len tak lahko nevšimne....
inak, aj ked to tak neznie je mi luto že si stratila hava...
@1 odpúšťaní? však sa ani neospravedlnil... tak čo má odpúšťať?
Krava
@junkychess no ty asi nikdy nepochopis, ake je to stratit clena rodiny, ktorym sa taky hafan po case stane
mam RTW a od 3 mesiacov vie, že na cestu nesmie isť aj keby som mu tam loptičku hodil, ktoru ma najradšej
Nevies si ustrazit maleho psa, zodpovednost mas niekde hlboko vpc akoby si mala 6 rokov a nie 15...
Najviac ma mrzi ze na to doplatil ten nevinny pes ale ty si v pohode vezmes 200eur na dalsieho "CLENA RODINA".
Ja mam na take šťastie psy citia, že mi spôsobia škodu tak robia take kamikaze utoky
Ešte keď som tu videl tie komenty, že by mi auto rozbili alebo mňa išli biť ešte by som si to nakameroval mi nakupia nove veci akurat ...hoci si myslim, že by si to rozmysleli
ale popravde, je to aj tvoja vina, ze si nevies udrzat psa na dvore, nemal co robit na ceste... mal on stocit volat a nabrat nejaku poulicnu lampu len preto, ze tebe usiel pes z dvora? mal on mat neprimerane vysoku škodu alebo dokonca smrt len preto, ze tebe osiel pes z dvora? on urcite nevybehol s autom na travu len preto aby ti sundal psa, tvoj pes bol na ceste
Ona mala asi psov pozatváraných v kotercoch a raz do dna im drbla žrádlo a vodu a to bolo asi tak všetko podľa toho, čo tu kecá.
Ak ide vodič po jednej dlhej ulici, tak by musel byť kokot, ak by nevidel že tam je pes.
Akoby sa v meste/dedine jazdilo 150-kou, že by ten vodič nemohol zabrzdiť. Tak jej proste ten pes ušiel, komu sa to nestalo? Veď nehody sa stávajú. My ako chodíme po ceste, tak oco vždy zabrzdí keď vidí psa. Nie je na tom nič komplikované, tým ľuďom sa nemôže nič stať (pokiaľ za nimi nejde iné auto a v takej frekventovanej lokalite by podľa mňa psi nebehali), veď máme pásy, airbag pre vodiča.. Mohlo byť o jeden život viacej. A nie bezcenný, keď ste toho psíka ľúbili.
A ten vodič je kokot. Ak to bolo tak, ako píšeš, tak je to obyčajná špina ktorej by mal niekto zraziť decko, čisto len pre ten pocit, aké to je. A potom si pýtať náhradu za pokazenie auta, že pán buffer. Podľa mňa takíto ľudia nemajú právo žiť, keď si nevedia vážiť životy iných, bezbranných stvorení a nemali by problém zraziť ani dieťa.
Ale ja nie som Boh, aby som súdil. Toť vše. Úprimnú sústrasť dievča.
majitelke fora odkazujem, ze mi je to luto, ale mala by si davat vacsi pozor na psika
a @luthien ma pravdu, najhorsie z toho vysiel ten pes a ty chces valat vinu na kohokolvek len nie na seba
a je mi hrozne ľúto tvojej čivavky
Ak ti pes vybehne z dvora meter pred auto naberieš ho v každom pripade (vlastna skusenosť)
@inequity aj keby si išiel 30 a pes ti škodi do cesty tak nezareaguješ adekvatne aby si ochranil seba auto, okoloiducich alebo psa ....to maš ako jama na ceste tiež keď ju uvidiš nestrhneš volant prudko alebo čo ale už ju prejdeš
My tu mame 70povolenu mame to upravene na kopci ale MF
Airbagy ? pasy ? ....keď by mi strelili airbagy a pasy zaklapli= naraz = škoda, že by museli predať dom asi aby ma vyplatili inač strhnutim volantu riskuješ ľudi na chodniku a vtedy by si bol vinny ty
Lenže ja sa vyhnem niečomu čo beži po ceste a pritom zraziť uvedomelu osobu iducu po chodniku ? ....a ohroziť tym životy inych ? decko ti tiež nevbehne pod kolesa lebo sa mu povie, že cesta fujky fuj nesmieš nehovorim, že sa to občas tiež nestane veď každy pozera telku je to smutne ale rovnako NIEKTO zanedbal NIEČO a vodič to nebol preto sa potom tak zlostite a davate pičungy prečo ten šmejd nedostal nič za to, že niekoho zrazil
ja si ani len neviem predstavit ze by sa to stalo mojmu psovi
Ale tak ten vodič by sa ti mal určite ospravedlniť...tak zo slušnosti.
cize zakladatelka mala nevycniceneho psa a nevedela si ho ustrazit (a urcite sa jej nevytrhol taky maly), bud mala otvorenu branu alebo dieru v plote, co je zase chyba len jej/jej rodicov
A za týmto, o ktorom je toto fórum, auto nebolo.
@buffer vycvičíš čivavu? Ak áno tak gratulujem. Ja som už cvičila hodne NO ale čivavu ešte nie a myslím, že by sa mi to ani nepodarilo. Ale ak tebe... tak klobúk dolu.
Ak to nevie nech nekupuje takeho psa alebo nech ho drži na voditku ...osobne mam s tym večny problem keď moj rtw stretne niečo take male sproste ...ale on je naučeny byť ticho hoci si prajem aby to roztrhal na kusy keď to podlieza a potom uteka pokakane keď naňho zavrči
2./ majitel ma na psa davat pozor, rovnako musi zabranit vniknutiu na cudzi pozemok, ci uniku psa zo svojho pozemku.
3./ pes nema co hladat na ceste, bez sprievodu a bez voditka.
4./ ak by som bol vodic ja, este aj tvoj otec by mozno dostal na hubu.
@inequity .. o tych ludoch mam rovnaky nazor ..
KRETEN A UBOZIAK...