no ked ste videli ze je tam partia ciganov tak ste ich mali velkym oblukom obist ... cigani su frajeri ked su v skupine ... smejdi zasraty cierny ... nenavidim ich a to nie som rasista ... a inak asi by som uz nerobil nic ... na policiu tazko este ta nahodou obvinia z rasizmu ...
jaj a k otazke... co by som spravil? vyhybal by som sa morgošom... nestojim o problemy... ked mu zlomim nos a vybijem zuby, tak dostanem dva roky basy za rasovy utok.. ked mi on pichne noz do brucha, dostane podmienku
kks....zobrat granat a hodit medzi nich ... este ze u seba nosim KO spray D .. no ale asi by som reagovala ako ty...nenecham si srat na hlavu a uz vobec nie od ciganov ...
ja by som tesne ptm ak by sa to dalo,teda...zavolala tych nasich skorumpovanych policajtov...ale tak, kto by to mal teda riesit?ved to je choree....a by som sa na to teda pozrela,kebyze mi chcu prisit nejake rasisticke utoky...vyvrazdit ich treba ciganov hnusnych.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov