to je nadlho ale v skratke , keby som sa tam dostal pomaly by som si vytvoril podmienky ze by som vytvoril akusi modernu diktaturu...
myslim ze iste percento ..konkretne ta mensina ktorej sa tu teraz dari a okradaju ako sa len da atd by ma nemohla ani citit a isto by na moju hlavu aj vypisali odmenu a sutaz
no naopak ta vacsina ludi by ma myslim mala rada...snazil by som sa budovat nove tzv druzstevne byty , pracovne prilezitosti ,atd atd
a z dani by si veru nikto nedovolil ukryt ani euro
znizil by som dane na polovicu, zrusil cely dochodkovy system, znizil dlzku pracovneho tyzdna o jeden den, a zrusil biflenie v skolach, nech ucitelky riesia kreativne riesit problemy v roznych oblastiach a pokial to nejake ucitelky nebudu schopne, tak ich treba pretriedit.
ved ak nechces never mi povodne som chcel dat iba "premiera" ale potom ma napadlo, ze mozem aj takuto blbost napisat, i ked sa priznam, ze som cakal, ze viac ludi mi vytkne, ze som hlupy, ked som to tak napisal ty si bola jedina dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
na to by som mohol spraviť diplomovku
A začať sa musí tak či tak zmenou politickej morálky.
myslim ze iste percento ..konkretne ta mensina ktorej sa tu teraz dari a okradaju ako sa len da atd by ma nemohla ani citit a isto by na moju hlavu aj vypisali odmenu a sutaz
no naopak ta vacsina ludi by ma myslim mala rada...snazil by som sa budovat nove tzv druzstevne byty , pracovne prilezitosti ,atd atd
a z dani by si veru nikto nedovolil ukryt ani euro
@kat zmeniť vládu je fajn, lenže keby si ty bola premiérom, tak vláda by bola zas na tvoj obraz. a vyhovieť všetkým sa nedá
ako bolo spomenuté, zo dňa na deň tu švajčiarsko nebude a jeden proti systému nič nezmôže..takže by som šiel po prúde
ved ak nechces never mi povodne som chcel dat iba "premiera" ale potom ma napadlo, ze mozem aj takuto blbost napisat, i ked sa priznam, ze som cakal, ze viac ludi mi vytkne, ze som hlupy, ked som to tak napisal ty si bola jedina dik