6- pravda furt ten dej o tom istom :-! alee ešte aby som nezabudla pripomenúť tie mexické telenovely ako napr. tá rebeca či čo to teraz dávajú na markíze ráno truby take všetci tam a vobec nevedia hrat.. úplne mi dakedy ako postihnutí pripadajú
"neboj sa, ak je pri bitke nepriateľ v početnej presile. Pokojne sa vrhni medzi nich, na teba zaútočí vždy len jeden a ostatní budú poskakovať kdesi v druhej polovici miestnosti"
A co sa tyka Americkych filmov "komedia-a-la-stredna-skola" tak potom *chalan, do ktoreho je dievca tajne zalubene je urcite vzdy najoblubenejsi chlapec na skole, v tych super pripadoch futbalovy ci lacrossovy kapitan*
*Hrdinka je vzdy vysoka s nadhernymi crtami, perfektnou postavou, plnymi prsiami, a dobrou dusou ktora ma niekde urcite rovnako peknu rivalku, ktora je pre zmenu velmi ale velmi zla* (to sa uz hodi smerom k telenovelam
Vždy keď žena stane z postele, je perfektne nalíčená, upravené linky, vlasy priam dokonalé. A ešte má na sebe dáku bledo modrú košeľu a pod tým biele nohavičky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
1. "Ak sa ide pekne dievca plave v mori, určite ju chytí kŕč."
2. "Ak zachraniš topiace sa dievča, určite je bohatou dedičkou žijucou v nedalekom
prepychovom zamocku s trávnikom, ktorý je v kazdej chvili dokonale pokosený."
(Kto chce moze pokracovat, mozno dame nieco dokopy)
toto ma dostalo
ja dodám : "Ked hrdinka potrebuje peniaze a nevie už ako dalej, zomrie jej vzdialený, dovtedy nepoznaný milionársky príbuzný."
*Hrdinka je vzdy vysoka s nadhernymi crtami, perfektnou postavou, plnymi prsiami, a dobrou dusou ktora ma niekde urcite rovnako peknu rivalku, ktora je pre zmenu velmi ale velmi zla* (to sa uz hodi smerom k telenovelam
- ak bezi hl.postava k telefonu, v okamihu, ked k nemu dobehne prestane zvonit
- v hororoch, nahanani vzdy spadne v okamihu, ked sa vrah blizi
- ked sa na svete objavi novy virus, no problem, americania dokazu najst vakcinu za par
hodin
...
ale wsetko je to prawda .. si predstawte jak by sa zilo keby bol taky real
Vždy keď žena stane z postele, je perfektne nalíčená, upravené linky, vlasy priam dokonalé. A ešte má na sebe dáku bledo modrú košeľu a pod tým biele nohavičky...
>>>>+420 724 107 340 13. August, 2008 at 13:10
jo to je hodne dobre pobavils… skoda ze nevim co je to nohavicka rekl bych ze ponozka, ale jisty si nejsem
vacsinou to byva v typickych norrisovinach resp. seagullovinach