@lawey počúvaj, pustila som si najfuneraldoomovejšie skladby, aké v PC mám, pomaly tu revem z toho, ale stále nie som v dostatočne vhodnej nálade... neznášam sa a asi sa idem z toho tváriť zdeptane, to hádam pomôže
si zabil chlapce DD by som som sa asi smiaal keby nevyzeral ako daky uchyl P.... fakticky zvlastny sposob balenia... n neviem ci by tak daku babu zbalil
ja som sa naposledy ked som bol najebany a bol som v senku vratil domov s takou latkovou gumickou do vlasov netusim kto mi ju dal alebo ci som ju nasiel na zemi alebo co ale tak co uz no
raz som uz nohavicky podarovala, ale pri uplne inej prilzeitosti. kebyze sa mi toto stane na diskoteke tak sa len zasmejem. ak by nahodou prislo vsak co k comu, ze plamene na streche tak po tej noci by si ich kludne mohol nechat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
preto je to v kategórií "Dievčatá"
(alebo zostaň napojená a pomôž mi telepaticky s depresívnym žvástom na tému Oceán
A tvárila by som sa nechápavo, kým by som sa nepresvedčila,že som to vlastne radšej ani nepočula
a @torpedo08
zážitok strašný gumičku si si priniesol disappointed:rofl) ....................
jebe ti?
otocim sa a odidem.