Prosím u nás sa pred tromi týždnami niečo stalo a babka na to mala iný názor ako ja tak som sa snov pohádala.Už to trvá 3týždne a iba po mne kričí.A ked som jej dneska povedala nekrič po mne začala ziapat ,že čo si to dovolujem že tady nejsem doma a tak...Pohádali sme sa kruto...Až som malem dostala facku...PORADTE
no aj moje babky su take kludnejsie povahy ... ale asi by som ju skrical az kym by sa nestiahla... sak sme mladsi!! tie rozpravocky o tolerancii k starsim su kktiny.... starcekovia su drzi jak male deti!
Tak tieto radi nemaju chybu ja nemožu z mojého problemu ste si spravili haluz to man teši budem si ju tišim robit aj ja hlavne ta proteza a ta @12 to fakt nema chybu dikes lude
no ja mam to iste s mojou krsnou...je neznesitelna ale nevsimam si ju a ver mi, tpo je najlepsie riesenie...ukazat ze sa nezaoberas niecim tak povrchnym ako su urazky.Uraza len ten, kto nevie nic rozumnejsie povedat
ku mne su taky "mily" nasi ja by som sa na to vykaslala ignor ziadne stretnnutia ked sa vratis az na vianoce tak bude veru milsia aj ked ja sa skôr uchylujem k babke ked chcem mat pokoj od nasich .. alebo sluchatko do ucha a aby si ho este nastvala kyvat hlavouz do rytmu - to nenavidi môj otec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to by som jej povedala...to semtam poviem svojej mamke, lebo je strasny nervak...totalna blbost ju vyprovokuje...
inak je fain pokial neziape a nepoucuje stale dokola o tom istom