Takže jeden kamarát s ktorým sme boli spolu asi 4 dni na lyžovačke (je starší odo mna v rozsahu že má 27) a dohodli sme sa že jeden den príde akože na našu ,,súkromnú oslavičku,, čo sme si už dlhšie písali Mala som ísť do lokality jeho bydliska kedže b
čo máte spoločné, aké záľuby? trošku to skús rozviesť
keď ku mne príde kamarát alebo ja k nemu tak (keďže väčšina z nich hráva LoLko) hráme LoLko, rozprávame sa, pozeráme niečo, niečo si spolu keď tak uvaríme... a ešte vždy je tu DDRko!
"čo máte spoločné, aké záľuby? trošku to skús rozviesť
keď ku mne príde kamarát alebo ja k nemu tak (keďže väčšina z nich hráva LoLko) hráme LoLko, rozprávame sa, pozeráme niečo, niečo si spolu keď tak uvaríme... a ešte vždy je tu DDRko!"
no dneska mám tiež ten istý problém! zajtra príde ku mne kamoška (troška prázdninovať) lenže bývam v dedine za horami za dolami a nič tu nieje...nechcem aby sa u mňa nudila..no uvídme dúfam že nie aj ked myslím na 90% že sa nudiť bude no musíme niečo obydvaja vymyslieť, inak budeme za suchárov D
@hotaru Uvediem na správnu mieru... Nejde o najlepšieho kamaráta s ktorým nemám problém si niečo vymyslieť... Ide o človeka ktorého som nevidela asi 4 mesiace A spoločné záujmy sú šialenosti akéhokolvek druhu
čo ja viem keď ste šialený obaja vymyslíte hocijakú blbosť ak si z dediny zober ho do mesta ak si z mesta,vezmi ho hocikde kino,kupalisko,bar,disko,aqupark,zoo,baviť sa dá hocikde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
keď ku mne príde kamarát alebo ja k nemu tak (keďže väčšina z nich hráva LoLko) hráme LoLko, rozprávame sa, pozeráme niečo, niečo si spolu keď tak uvaríme... a ešte vždy je tu DDRko!
keď ku mne príde kamarát alebo ja k nemu tak (keďže väčšina z nich hráva LoLko) hráme LoLko, rozprávame sa, pozeráme niečo, niečo si spolu keď tak uvaríme... a ešte vždy je tu DDRko!"
O_________O
ti jebe asi
Spokojný bude určite.
@hotaru Uvediem na správnu mieru... Nejde o najlepšieho kamaráta s ktorým nemám problém si niečo vymyslieť... Ide o človeka ktorého som nevidela asi 4 mesiace A spoločné záujmy sú šialenosti akéhokolvek druhu
@mm47 Už som aj nad tým uvažovala
no ešte také veci aby som sledovala, nebodaj ešte držala v pamäti...
asi by som si pozrel Pink Panther...
vsak co kja viem co mate u vas v meste/dedine nejak to vyuzi