no ak osoba, ktorú milujem chce odísť preč tak aby som ju už nikdy nestretla tak potom ma ta osoba nemiluje a keď ma tá osoba nemiluje len ja ju tak potom to bude ten najlepší nápad, že odíde preč a už ju nikdy nestretnem :p no ale ak aj tá osoba ma miluje a ide preč tak to jedine že niekam na vojnu kde 100pro príde o život alebo do väzenia na popravu inač mi nenapadá že prečo by som osobu, ktorá miluje mňa a ja ju odišla dakde het.. :p no a keby takáto situácia nastala..že ide na vojnu alebo čo..tak s ňou budem celý čas a budem sa snažiť splodiť potomka..aj keby som to fakt mala zakázané
dlhý rozhovor- povedala by som mu všetko čo som sa predtým bála povedať. Vyliala by som si pred ním srdce, čo voči nemu naozaj cítim, pohladila ho po tváričke a vláskoch dala mu mega dlhý bozk a dlho ho obíjmala a samozrejme keby to bola osoba ktorú naozaj milujem .. plakala by som ako nikdy predtým (vlastne neviem prečo ale aj teraz mám slzy v očiach)
Ja som sa niečo také dozvedela bohužial cez sms a telefón. Vedela som, že to už nejde napraviť a ani pri osobnom stretnutí by som nič nezmenila. Radšej som tam nešla, len by som sa ponížila, tak ako predtým...no pri človeku, ktorý ti toto spraví bez dôvodu...je to ťažké. Bolí to doteraz, najradšej by som ho držala v náručí a hladila, ale keďže on necíti to čo ja...musím sa s tým zmieriť. Ale tiež som sa snažila to napraviť, vždy...pritom som pochopila pár dní po rozchode, že chyba nebola u mňa ale u neho...zbytočne som sa ja mohla snažiť niečo zmeniť, keď on bol len manipulátor, ktorý ma využíval Snáď čas všetko vylieči. Veď ten kto miluje - príde aj sám...ale ja už po tom ani netúžim, vlastne nechcem, lebo viem, že by mi ublížil znovu rovnako.
PS: ak by som urobila zásadnú chybu vo vzťahu, ktorá by spôsobila jeho odchod - istotne by som išla za ním a snažila sa to zmeniť a požiadať o šancu. Ale pozor na to baby - sú takí, ktorí toto začnú zneužívať...robia sami svinstvá, chovanjú s aako debily a stačí jedna slzička, zvýšenie hlasu z vašej strany - a ste vy tie zlé na ktoré hodia všetkú vinu. Sú aj takéto talentované osôbky, ktoré spravia chybu a ten druhý sa musí ešte ospravedlniť im a žiadať o šancu...čím skôr to pochopíte, tým lepšie. Mne to trvalo 2 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale k veci, fakt neviem.
Sme predsa dospelí ľudia. Všetko sa dá
no ak osoba, ktorú milujem chce odísť preč tak aby som ju už nikdy nestretla tak potom ma ta osoba nemiluje a keď ma tá osoba nemiluje len ja ju tak potom to bude ten najlepší nápad, že odíde preč a už ju nikdy nestretnem :p no ale ak aj tá osoba ma miluje a ide preč tak to jedine že niekam na vojnu kde 100pro príde o život alebo do väzenia na popravu inač mi nenapadá že prečo by som osobu, ktorá miluje mňa a ja ju odišla dakde het.. :p no a keby takáto situácia nastala..že ide na vojnu alebo čo..tak s ňou budem celý čas a budem sa snažiť splodiť potomka..aj keby som to fakt mala zakázané
Pozerala dlho do očí ... ak to bol priateľ, tak aj bozk ... veľa sĺz ...
ako z romantických brakových filmov, ale toto by bol ozajstný život
vyzera to, ze by som to po anglicky pisal?
ironia ...