určite ste mnohí videli seriál Walking Dead alebo podobné vtipnosti...čo by ste robili keby ste boli jeden z ľudí, čo prežili besnenie nejakého vírusu ?
tak v prvom rade by som zacala hladat nejakych ludi, lebo sama by som tam dlho neprezila a potom by sme ukradli lod a dopravili sa na nejaky fajn ostrov
v partii o tom casto diskutujeme ... vacsinou su to reci, ze by to bola sranda zabijat zombikov, ale tak isto by sme sa vsetci posrali,keby sa take nieco vazne stalo .. v kazdom pripade bolo by to zaujimave skusit si, ako dlho by sme prezili
@30 asi tak
chcela by som sa naučiť strieľať a obrániť sa a schovala by som sa do nejakého bezpečného úkrytu, ale najskôr by som ešte našla nejakých schopných ľudí do partie
tohto sa bojím najviac... moje najčastejšie nočné mory čo sa mi snívajú.. ak by to skutočne nastalo, myslím si že by som sa prvá dobrovolne zabila nech s nimi nemusím bojovať a sledovať celú tú hrôzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Teraz, keď mi akosi zmizla odpoveď, mám narýchlo novú:Mohla by som zabíjať len zo srandy!
takto... neviem
nepozerám seriály na internete..
no problem , nozou mam doma dost takze
ak už mám niečo pozerať, tak s niekým..
Inak ja by som určite neprežila
chcela by som sa naučiť strieľať a obrániť sa a schovala by som sa do nejakého bezpečného úkrytu, ale najskôr by som ešte našla nejakých schopných ľudí do partie