Prečo by som mala niečo robiť? Ja vzťahy rozbíjať nechcem... A navyše by som sa potom bála, že keď ten človek kvôli mne niekoho opustil, ako mám vedieť že potom neopustí mňa kvôli niekomu tretiemu?
Podľa toho, ako moc by som ho chcel a ako by to bral ten dotyčny/a. Keď je niekto zadany, neznamená, že nie je pre neho niekto lepší, kto sa k nemu hodí viac. Denne spoznávane nových ľudí a
neviem si predstavit, ako by to vyzeralo, keby každý ostane so svojim prvým/prvou.
nič. je zadaný, tak nech je. pokiaľ má chuť podvádzať, v poriadku, ale nech nie so mnou. mám rada svoje svedomie
už sa mi to aj stalo. bola som na víkend u môjho kamaráta, ktorý je pre mňa aj jeden z najkrajších chlapov na svete. využívali sme výhody vínobrania a spali sme na rozkladacom gauči. viem, že svoju ženskú podvádza, ale keď to začal skúšať na mňa, tak proste pacifikácia okamžitá. je krásny, sympatický, charizmatický, ale stále zadaný a to ja nemám záujem
nejak by som to vydrzal...totiz chcel by som, aby som vo vztahu s dievcatom chcel dobre pre to dievca...ak ju mam rad, nechcem jej znicit vztah, v kt. je stastna. a ak v nom stastna nie je, tak aj tak by som cakal a nevyvijal aktivity smerujuce k sposobeniu alebo urychleniu rozpadu jej sucasneho vztahu
tak keď sa namotá, tak ho nehaj... ty si sa predsa nevnucovala .. je to jeho rozhodnutie...a keď sa vôbec namotá na nejakú inú ako je jeho frajerka , očividne mu vo vzťahu niečo chýbalo
no ak by bol zadany a ak by sa naozaj velmi lubili ,tak by som nic neurobila a samozrejme ,ani by som mu nic o mojich citoch nepovedala ....a keby to bolo medzi nimi naozaj vazne ,tak by som sa snazila co najskor nanho zabudnut ....
Este nikdy sa mi to nestalo. Respektive, som svojim spoosbom sialenec, ale ked viem, ze je niekto zadany, akosi ani NECITIM tuzbu nieco menit vo svoj prospech.
Ak mam niekoho velmi, velmi rada a viem, ze chodi s niekym, s kym je stastny, som rada a prajem mu to, nie?
ja by som neurobila vôbec nič.... Predstav si, že ten koho chceš opustí svojho partnera-partnerku, kvôli tebe... fajn,možno budeš mať pocit víťazstva, ale kde máš záruku, že to neurobí zas a tebe?
@Kosmiklove Myslim ze svojmu dievcatu som take veci mohol hovorit Ty inteligent, povedala mi nespocetne vela krat co si od nej ty mohol iba tuzit pocut a davali sme si to o com ty mozes len snivat.
@Jin15 myslim ze jediny kto tu sniva nejaky sen si ty...pretoze sam dobre vies ze ta nelubi...za dalsie domyslat si ze s nou nieco mas je tak isto ubohe...a myslim ze to vsetko velmi dobre vies
@Kosmiklove Pozri ja nevravim o pritomnosti nic. Netvrdim ze ma teraz lubi, pretoze to tak asi uz nieje. Ale stale verim jej viac ako tebe. To ze sme spolu nieco mali asi pochopil kazdy okrem teba, lenze ty ani nechapes ze tebe sa to bala povedat koly tomu aky si kar a ako hned otravujes ludi z jej blizkosti a tym ktorych ma najradsej nedokazes dat pokoj a stale vymyslas nejake intrigy.
Tak sa zamysli kto sa len zduval ked od nej chcel pocut lubim ta a kto on ani nemusel prosit. Kto ju musel spamovat tisickami ts-iek a komu pisala hned ako prisla zo skoly alebo z vonka, alebo z kadekolvek inakadial. Ak mi chces stale tvrdit ze si jej chlapcom, si ten najubohejsi niekoho chlapec o akom som pocul.
@Jin15 viem velmi dobre co medzi vami "bolo". ale to ze si bol jej chalan je totalna kravina...to si si len ty namyslal za to ze si ta oblubila ako kamarata a poblaznilo ta jej spravanie, no bohuzial si nebol jediny...tak sa neobhajuj picovinami ktore niesu a ani nikdy neboli pravda...co som ja pre nu a ona pre mna je len medzi nami...tod vse z mojej strany, dakujem za pozornost...viac pisat nemusis...ak ta svrbi jazyk a mas nutkanie este nieco napisat tak si chod radsej zahulit...podla tvojej ankety je zrejme ze mas riadny abstak...ja uz nemienim citat tie tvoje blaboly ktore aj tak k nicomu nevedu...
vykaslala by som sa na moje city a nechala by som ho ist za vlastnym statim...ty by si chcela pocut ze mas ist za srdcom ja viem ale niekedy treba pocuvat aj rozum...vies? takze dotoho! nenic zivot niekomu ked nemusis...niekedy sa ti vrati to co by si teraz mohla obetovat!a nieje to laska ale zamilovanost...laska je obojstranna!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Prečo by som mala niečo robiť? Ja vzťahy rozbíjať nechcem... A navyše by som sa potom bála, že keď ten človek kvôli mne niekoho opustil, ako mám vedieť že potom neopustí mňa kvôli niekomu tretiemu?
neviem si predstavit, ako by to vyzeralo, keby každý ostane so svojim prvým/prvou.
už sa mi to aj stalo. bola som na víkend u môjho kamaráta, ktorý je pre mňa aj jeden z najkrajších chlapov na svete. využívali sme výhody vínobrania a spali sme na rozkladacom gauči. viem, že svoju ženskú podvádza, ale keď to začal skúšať na mňa, tak proste pacifikácia okamžitá. je krásny, sympatický, charizmatický, ale stále zadaný a to ja nemám záujem
Ak mam niekoho velmi, velmi rada a viem, ze chodi s niekym, s kym je stastny, som rada a prajem mu to, nie?
@jin15 tak preco si to doteraz robil?
Tak sa zamysli kto sa len zduval ked od nej chcel pocut lubim ta a kto on ani nemusel prosit. Kto ju musel spamovat tisickami ts-iek a komu pisala hned ako prisla zo skoly alebo z vonka, alebo z kadekolvek inakadial. Ak mi chces stale tvrdit ze si jej chlapcom, si ten najubohejsi niekoho chlapec o akom som pocul.
Neviem si predstaviť nič férovejšie voči obom, ako nútiť chalana, ktorý ľúbi iné dievča, aby ostal v súčasnom vzťahu ...