Hmm... neviem ale pripomenul si mi otázku môjho učiteľa angličtiny, ktorý sa ma (jasné, po anglicky) spýtal, čo by som robila, ak by som videla vonku pristávať UFO moja odpoveď? Prestala by som piť takže možno by sa niečo také dalo aplikovať aj na únos xD
asi by som si povedala: do riti, hovoriace plysaky a potom by som len mykla plecom a cakala co bude....ked si miliony svetelnych rokov vzdialeny od roknej planety tak co mozes robit?
no začala by som inteligentnu diskusiu..hihih..skúšala diplomaticky vyjednávat...
či chcu uniest aj iných ludí a ked ano, zabezpečila by som si miesto na konzuláte pre Zem..ved keby nás nahodou bolo viac(že by nás uniesli viac) museli by pre nás spraviť nejaké velvyslanectvo- a ak by nechceli vysvetlila,by som im,že ako velmi je to potrebné...heh a brala by som za to prachy alebo čokolvek čo maju ufoni namiesto toho...
Každý deň o tom snívam, o ufónovi ako Doctor ktorý by ma vzal do TARGIS-u s ktorým by sme prešli všetky "kde" a "kedy" na aké by sme si spomenuli... hlavne keď vyzerá ako David Tennant
ja neviem!! ...zalezi to podla toho ako by vyzerali ..ak by boli strasidelny kricala by sm a utekala(ak by sm vedela) kade sa da ak by boli taky smiesni tk by sm sa rehotala(ako inak ...a ak by vyzerali normalne tk by sm bola urcite zvedava co budu so mnou robit ...kebyze neco zle po com ma zabiju aj tk sa to uz nedozviem tkze pohodaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A keby mali špeciálne požiadavky splnila by som ich..Veľmi chcem vidiet vesmír..
A keby bol medzi nimi aj nejaký fešák zviedla by som ho
či chcu uniest aj iných ludí a ked ano, zabezpečila by som si miesto na konzuláte pre Zem..ved keby nás nahodou bolo viac(že by nás uniesli viac) museli by pre nás spraviť nejaké velvyslanectvo- a ak by nechceli vysvetlila,by som im,že ako velmi je to potrebné...heh a brala by som za to prachy alebo čokolvek čo maju ufoni namiesto toho...