Čo by ste robili kebyže tvojej kamáratke sa strašne páči jeden chalan ale tomu chalanovi sa nepáči tvoja kamarátka ale ty? Dali by ste sa dokopy alebo dali tomu pokoj... Ja osobne som to nechala tak, len som zvedavá že čo by ste robili vy na mojom mieste.
Ak tam nie je z mojej strany nejaké "osudové vzplanutie", tak by som ho nechala tak. Na druhej strane, byť v tej inej pozícii kamarátky, o ktorú nie je záujem a vedela by som, že ho tá kamarátka nezbalila zámerne, bolo by mi blbé brániť im v šťastnom vzťahu len preto, že mne sa páčil... Treba nájsť zlatú strednú cestu...
ale ... byť tebou tak to chce úrpimný rozhovor s ňou...
silnejšie (a zvyknutejšie) povahy to zvládnu, ide len o to, či tvoja kamoška by uprednostnila tvoje šťastie pred jej vlastným...
ale nemyslím, že to má význam ešte v takom mladom veku, môže vám to skôr pošramotiť kamarátstvo ..
(len tak ak by ťa zaujímalo, ja ako kamarátka by som bola rada, keby sa dali dokopy, lebo mám rada ju aj jeho a teda by boli šťastní obaja- o čo mi v podstate ako ľúbiacej osobe ide .. ale akosi okolnosti to nedovolili no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale ... byť tebou tak to chce úrpimný rozhovor s ňou...
silnejšie (a zvyknutejšie) povahy to zvládnu, ide len o to, či tvoja kamoška by uprednostnila tvoje šťastie pred jej vlastným...
ale nemyslím, že to má význam ešte v takom mladom veku, môže vám to skôr pošramotiť kamarátstvo ..
(len tak ak by ťa zaujímalo, ja ako kamarátka by som bola rada, keby sa dali dokopy, lebo mám rada ju aj jeho a teda by boli šťastní obaja- o čo mi v podstate ako ľúbiacej osobe ide .. ale akosi okolnosti to nedovolili no
stalo sa mi podobné,akurát sa oni poznali len z fotiek a rozprávania (nevideli sa a ani si nepísali)
keby boli nejakí veľkí kamaráti,pouvažujem nad tým