A co by som robila v tych 14? Nakupila si asi milion hluposti (sladkosti, chipsy, objednala pizzu,...), prezierala sa a popritom pozerala celu noc trapne horory.
prisla by som domov minimalne o deviatej.. mozno by som poupratovala cely dom (ked su vsetci doma tak upratovanie nema ucinok ).. mozno by som si citala.. mozno zas len na notebooku..
Buď by som zavolal priateľku a spravil si mega romantický večer, alebo by som pozval pár najlepších kamarátov a priateľku, pozreli by sme si nejaký film, popili, pojedli a tak
v 14 tich pri mojom dospievaní by som zorganizovala u nás chľastačku..ale kedže mám 17 a také chujoviny ma prešli zavolala by som lásku a spravili by sme si romantický večer/noc
pozerala by som filmy do noci, klatila by som počítač sims 3 až do rana, tancovala by som si, šla by som sa prejsť , popri tom vcetkom by som do seba liala vino, liker, alebo hocijaky iny "napoj"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Už viem!!! Idem spať, mjuhehe.
Keď chceš choď, ja si to chcem užiť, u mňa sa často nestáva že som celú noc sama doma..
Len pokračuj, zvrátená fantázia mi až tak neprekáža!..
Všetky sú na dedinskej DISCO, a ja som ostala na ocot lebo som tam nechcela ísť keďže je to tam len samý opitý 60-ročný dedko..
alebo by som išla von a neviem no .. podľa situácie
v tom veku som hltal knizky.. takze popravde som si castokrat ani envsimol ze som sam doma..
az vtedy, ked sa okolo 3 nasi vracali domov a strkotali kluce a ja ze ahojte kde ste boli..
a oni zdesene ty este nespis?
nočné horrory resp wrestling a tak
A co by som robila v tych 14? Nakupila si asi milion hluposti (sladkosti, chipsy, objednala pizzu,...), prezierala sa a popritom pozerala celu noc trapne horory.
a idem spať
ale ja som sama skoro furt mna to uz nebere ze wuaaa volny byt (teda...len obcas
stepovala by som nahá
tancovala sambu ... nahá
zavolala by som (nieko)ho