Nestalo sa mi to. Co by som robil neviem, urcite by som bol velmi sklamany, nevravim ze priatelom verim na 100%, ale predsa su to priatelia na ktorych sa mozem spolahnut a som rad ze ich mam. Radsej mat iba par priatelov, ako vela kamaratov, ktori sa na teba vy.ebu ked si v problemoch.
no pomyslela by som si že je to obyčajná špina a prijebaná piča a v najbližšej vhidnej chíli by som jej rozjebala fejs ..
dobre teraz realita... čo by som spravila??? Nič.. čakala by som ako by sa na to vyjadrila.. a ak by sa nebyjadrila?? tak je mi luto ze som mala cest s niekym tak ubohym a prijebanym a priala by som jej aby sa jej stalo presne to iste
automaticky by sa presunul v mojom hodnotovom rebríčku na miesto s názvom odpad, ktorého sa dotknem len v tom prípade, že by som ho mohol bravúrne zneužiť vo svoj prospech..
my sme si prešli hádam všetkým,veď sa spolu vláčime už 5 rokov. a akokoľvek vážne problémy sme mali, akokoľvek sme sa podrážali, a to sme sa podrážali (však puberta tresknutá), sme to vždy prekonali. porozprávali sa, chvíľu sa nebavili a potom sme si uvedomili, že jedna druhej natoľko chýbame, že sa to nedá. tá, čo spravila zle sa kajala a bolo zasa dobre.
co ja viem, ono sklamt ma uz aj rosku sklamali, ale kto koho nesklamal, po pripade nevytocil vsakze, ale .... aby ma clvoek ktoremu plne doverujem aby ma oklamal? tak to nie, najvaci doverujem sebe a preto sa mi asi nestalo, zeby som sam seba oklamal :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dobre teraz realita... čo by som spravila??? Nič.. čakala by som ako by sa na to vyjadrila.. a ak by sa nebyjadrila?? tak je mi luto ze som mala cest s niekym tak ubohym a prijebanym a priala by som jej aby sa jej stalo presne to iste
s par komentami tu suhlasim