Keby bolo dievča alebo chlapec,do ktorého ste sa nenormálne zaľúbili.... Bolo vidieť,že aj on/ona vás má viac ako rád. Čo by ste robili,keby ste ho/ju videli niekde vonku s babou/chalanom a bolo by vám jasné,že vy nemáte u neho/nej šancu? A aký je váš náz
Asi niečomu nerozumiem....Tak najprv vidíme, že nám to je opätované a zrazu nemáme šancu? Zaváňa to domýšľavosťou. Ale ok, namotaní ľudia si často domýšľajú. Ale hento druhé, to ako čo je za chorý výplod mozgu?
@7 ak je teda pravdivá informácia tá, že nemáme šancu, tak neviem, o čom sa tu ešte bavíme. Nemáme šancu neznamená Urobme teraz toto a toto a bude. Nemáme šancu znamená nemáme šancu. Aspoň na to obdobie, kým sú hentí spolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No, každopádne, ja by som sa asi nechovala k tomu človeku inak, ako doteraz.
Som sa fakt nenormalne zamiloval (zamiloval nie zalubil, zalubim sa 5 krat tyzdenne, milovat je rozdiel) . Dal by som za neho aj zivot a on to vedel.
A naschval ma sral takymi vecami, ze sa na mna lepil furt alebo ma chytil za ruku a zahraval sa s mojimi myslienkami.
Ale bol to heteros....
Bol som z toho dost v prdeli .....
Hej nie je to priamy predmet diskusie, ale v podstate je to to iste..... nemam rad ludi , ktori sa zahravaju s citmi druhych......
A nebolo to v PK aby si nahodou niekto nieco nemyslel.