ale zaujimalo by ma kto su ludia typu frflos a viaceri taki co tu robili bordel a ani to neoblo vtipne ja ked som mala fake nick napr. @walepohroma tak verim, ze aspon niekomu som sa zdala vtipna
Neriešim. Všímam a zapamätávam si nicky tých ľudí, ktorí majú komentáre inteligentné/zábavné (čiže tie, kde si poviem "prečo som to nenapísal ja?!" a oni akosi nemajú potrebu byť fake, lebo si vedia rešpekt a záujem získať šikovnejšie.
Mimochodom, toto nie je Pokec, takže ani sa sem nechodíme primárne namotávať (ďalší dôvod menšej aktivity pre fake).
co by som mal akoze robit ? ja fejky nemam ani ich nejak neplanujem robit a ine ma netrapi ... a ci uz pisem s fejkom alebo s realnym clovekom aj tak ho nepoznam a moze si vymyslat kktiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Geez....
ale zaujimalo by ma kto su ludia typu frflos a viaceri taki co tu robili bordel a ani to neoblo vtipne ja ked som mala fake nick napr. @walepohroma tak verim, ze aspon niekomu som sa zdala vtipna
Mimochodom, toto nie je Pokec, takže ani sa sem nechodíme primárne namotávať (ďalší dôvod menšej aktivity pre fake).
» www.birdz.sk/forum/koket/660...
» www.birdz.sk/forum/od-koketa...
sa pacilo viacerym